Investiție de 7 milioane de lire pentru aplicația de management al medicamentelor, Echo

30 octombrie 2017

După atingerea pragului de 50.000 de utilizatori, Echo App, a reușit atragerea investiției de 7 milioane de lire.

Investiție de 7 milioane de lire pentru aplicația de management al medicamentelor, Echo

Aplicația le permite pacienților să își gestioneze în mod corect și eficient rețetele și medicamentele prescrise de medicii specialiști, fiind utilizată de aproximativ 90% dintre spitalele din UK. Pacienții pot, de asemenea, să comande sau să reînnoiască rețetele primite, acestea fiind expediate fiecăruia dintre ei, fără alte costuri incluse.

Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare iOS, Android și prin App Store-ul oficial NHS, care este o resursă de informare și de conștientizare a importanței sănătății. De aceea, funcționalitatea prin care pacienții primesc alerte referitoare la schemele de tratament prescrise este extrem de bine primită și utilizată de aceștia.

Din grupul de investitori au făcut parte White Star Capital, MMC Ventures, LocalGlobe, Global Founders Capital, Rocket Internet și Public.io.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward