Investiţiile de tip angel în analiză la How to Web – Angel Investment Track

13 noiembrie 2014

Investitorii de tip angel şi persoanele care îşi doresc să investească în startup-uri cu potenţial vor avea ocazia să se familiarizeze cu bunele practici în domeniu şi să afle cum pot colabora cu programele de accelerare pentru a încheia cele mai bune runde de investiţii

Investiţiile de tip angel în analiză la How to Web – Angel Investment Track

Investitorii de tip angel şi persoanele care îşi doresc să investească în startup-uri cu potenţial vor avea ocazia să se familiarizeze cu bunele practici în domeniu şi să afle cum pot colabora cu programele de accelerare pentru a încheia cele mai bune runde de investiţii participând la How to Web – Angel Investment Track, eveniment realizat în colaborare cu Angelsbootcamp cu sprijinul Trento Rise şi Vibe Project. Bilete Early Bird sunt disponibile online la http://2014.howtoweb.co/tickets/ până joi, 13 noiembrie.

Organizat în cadrul How to Web Conference 2014, How to Web – Angel Investment Track este un eveniment adresat în exclusivitate investitorilor de tip angel şi persoanelor care vor să înveţe cum pot identifica startup-uri cu potenţial. Realizat în colaborare cu Angelsbootcamp cu sprijinul Trento Rise şi Vibe Project, evenimentul abordează bunele practici în domeniul investiţional şi aduce în faţa audienţei investitori de tip angel şi reprezentanţi ai programelor de accelerare cunoscute la nivel internaţional.

How to Web – Angel Investment Track va fi deschis de Jonathan Bixby, Director Executiv GrowLab, unul dintre cele mai importante programe de accelerare din Canada, care a vândut două companii şi a ridicat cea mai mare rundă de finanţare de tip business angel din istoria Canadei. Jonathan va vorbi despre obţinerea investiţiilor de tip angel, dar şi despre modalităţile de maximizare a randamentului pentru o investiţie.

Adrian Gheară, investitor de tip angel în 123ContactForm şi Axosuits, va prezenta propria sa abordare prin care, pe lângă susţinerea financiară, ajută startup-urile să îşi definească strategiile comerciale şi de produs, acţionând astfel ca un Co-Fondator în cadrul echipei.

Ambele perspective ale procesului investiţional vor fi prezentate de Mălin Ştefănescu (investitor de tip angel care a susţinut Green Horse Games) şi George Lemnaru (Co-Fondator Green Horse Games). Aceştia vor prezenta lecţiile învăţate pe parcursul colaborării şi vor vorbi despre modul în care un antreprenor şi un investitor pot lucra împreună pentru a dezvolta o viziune comună.

Jens Lapinski, Managing Director Techstars, va discuta despre evaluarea startup-urilor care sunt acceptate în renumitul program de accelerare şi va prezenta criteriile esenţiale pe care le-a luat în considerare pentru a identifica produsele promiţătoare, precum şi parametrii de validare pe care i-a luat în considerare în analiza a peste 100 de aplicaţii pe care le-a gestionat până acum.

Posibilitatea ca investitorii de tip angel să lucreze alături de programele de accelerare şi investiţiile care pot fi realizate în colaborare cu acestea vor fi dezbătute de Lyuben Belov (investitor de tip angel şi Managing Director LAUNCHub), Simon Jenner (investitor şi Co-Fondator Oxygen Accelerator) şi Mark Wesselink (Selection & Alumni Manager StartupBootcamp), într-un panel moderat de Mike Doherty (Director Program Angelsbootcamp).

Nu în ultimul rând, aspectele legislative şi juridice ale procesului investiţional vor fi aduse în discuţie de Ana Maria Andronic (Partener Biriş Goran) şi Alina Stăvaru (consilier juridic RTPR Allen & Overy), care vor sublinia importanţa definirii unei structuri corecte a acţionariatului şi modul în care investitorii pot contribui la optimizarea întregului proces.

Agenda completă şi lista invitaţilor şi a subiectelor abordate de aceştia sunt disponibile online pe site-ul evenimentului la http://2014.howtoweb.co/investment/, iar bilete Early Bird cu preţuri începând de la 69 EUR pot fi achiziţionate până joi, 13 noiembrie, la  http://2014.howtoweb.co/tickets/

How to Web – Angel Investment Track face parte din How to Web Conference 2014, eveniment organizat cu sprijinul partenerilor principali Telekom Romania, IXIA, Bitdefender şi Grapefruit şi al partenerilor Avangate, Softlayer, CyberGhost, Hub:raum, Domain.me, Ambasada Canadei în România şi Reea. Ajunsă la cea de a cincea ediţie internaţională, conferinţa propune în acest an un format mai complex, cu 4 track-uri despre tendinţele viitorului & antreprenoriat, product management, dezvoltarea de jocuri şi investiţiile de tip angel, care abordează în profunzime subiecte specifice. În paralel, va avea loc şi cea de a treia ediţie Startup Spotlight, competiţie şi program de mentorat cu premii în valoare totală de 20.000 USD pentru cele mai performante 32 de startup-uri în tehnologie din Europa Centrală şi de Est.

Mediatizarea evenimentului este asigurată de parterii media principali Netocratic, Inventures.eu, Newtrend.bg, IT Dogadjaji, Digjitale, EMEA Startups, Startupper.gr, The Pole Society, Adevărul Tech, Play Tech, Hotnews.ro, Forbes România, Wall Street, Capital, Yoda, Times New Roman, ComputerGames.ro, Professional Gamers League şi de partenerii media Cariere, Business Review, Business Woman, Business Cover, Business 24, Incont.ro, Manager Express, Today Software Magazine, Gadget Trends, Comunicaţii Mobile, Computer World, PC World, Agora, Games Arena, Ctrl-D, Startups.ro, România Liberă, Academia Caţavencu, Evenimentul Zilei, Zelist, Comunicatedepresa.ro, Ziare.com, IT Channel, Softlead, Impact FM, Market Watch şi Ejobs.

How to Web Conference 2014 se bucură de susţinerea comunităţilor partenere Startup Pirates, Start It Smart, it.com.mk, Europreneurs, Romanian Startups, ANIS, DreamHack Bucharest, Girls in Tech, Big Data, Tabara de Testare, Timişoara Startup Hub, Spherik Accelerator, Cluj Cowork, Ruby Tribe, Akcees, JCI Iaşi, Startup Weekend România, Startup Weekend Cluj, Startup Weekend Iaşi, Startup Weekend Mureş şi BEST Bucureşti.

Despre How To Web

How to Web este cel mai important eveniment dedicat inovaţiei, tehnologiei şi antreprenoriatului din Europa de Sud-Est. Conferinţa se adresează inovatorilor în tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse tech, companiilor de outsourcing interesate de inovaţie, investitorilor şi tuturor celor interesaţi de tehnologie. Mai multe detalii despre eveniment şi lista vorbitorilor confirmaţi pentru ediţia de anul acesta sunt disponibile online pe site-ul conferinţei http://howtoweb.co

Despre Angelsbootcamp

Un investitor de tip angel care înţelege elementele fundamentale ale procesului investiţional şi ştie cum să îl gestioneze reuşeşte să efectueze investiţii mai eficiente şi să obţină un randament crescut al acestora. Angelsbootcamp oferă investitorilor acces la instrumentele şi experienţa necesară pentru a efectua runde de investiţii early stage cu impact şi contribuie astfel la creşterea randamentului investiţii, la crearea de locuri de muncă şi la dezvoltarea de companii de succes.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward