Ixia dă startul programului academic Innovate your future @ Ixia din acest an

07 martie 2019

Ixia, a Keysight Business, unul dintre cei mai mari și importanți furnizori de soluții de testare, vizibilitate și securitate pentru rețele, anunță lansarea ediției 2019 a programului academic Innovate Your Future @ Ixia.

Ixia dă startul programului academic Innovate your future @ Ixia din acest an

Acesta este unul dintre cele mai complexe programe academice menit să contribuie la dezvoltarea studenților din Universitatea Politehnică București. O componentă esențială a Innovate your Future @Ixia este programul foarte popular de internship Network your Knowledge @ Ixia, dar și o serie de școli de vară organizate de companie pentru a le oferi studenților posibilitatea de a pune în practică teoria pe care o învață la cursurile de licență. Sub umbrela programului se regăsește și competiția Ixia Challenge, o provocare pentru  studenți să își testeze abilități tehnice prin proiecte practice.

Innovate your future reprezintă doar una din inițiativele Ixia pentru susținerea comunității viitorilor dezvoltatori de software. Un alt exemplu în acest sens este, și Innovation Labs, un eveniment dedicat studenților care urmează un profil IT, eveniment în care Ixia s-a implicat atât ca partener regional, cât și cu reprezentanți în roluri de mentori sau membri ai juriului, încă de la prima ediție, în anul 2013.   

Ajuns la cea de-a 13-a ediție, programul de internship Network your Knowledge @ Ixia este gândit să le ofere studenților posibilitatea să descopere, să învețe sau să își perfecționeze lucrul cu cele mai noi tehnologii, pe teme foarte relevante în prezent, precum 5G, Inteligență Artificială, Cloud și Testare și Vizibilitate în Rețele. Pe parcursul a 3 luni de internship, aceștia vor lucra de la egal la egal împreună cu echipe din Ixia, contribuind direct la dezvoltarea sau îmbunătățirea unor soluții și produse reale.

Anul acesta, Ixia caută peste 30 de interni care să efectueze practica pe unul din cele 30 de proiecte disponibile. Mai multe detalii despre acestea vor fi prezentate în cadrul întâlnirii anuale Ixia Day @ Automatică, Ixia, joi, 7 martie, ora 14:00, sala PR001 în cadrul facultății de Automatică și Calculatoare, acolo unde studenții vor putea sta de vorbă direct cu oamenii din companie cu care vor fi colegi pe durata internship-ului. Precum și la Ixia Day @ ETTI, miercuri, 20 martie, ora 17:00, sala A101. Dacă nu sunt interesați de internship, studenții pot opta și pentru  școala de vară în domeniul securității, organizată de companie în colaborare cu Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică București.

Programul de internship se va desfășura în perioada iunie - septembrie, iar studenții interesați își pot alege proiectele preferate pe platforma stagiipebune.ro, termenul limită de aplicare fiind 1 aprilie 2019. Mai multe informații sunt disponibile și pe pagina de Facebook a companiei, https://www.facebook.com/IxiaRomania

Despre Ixia

Ixia, a Keysight Business (NYSE:KEYS), oferă servicii de testare, vizibilitate și securitate pentru îmbunătățirea rețelelor și mediilor cloud pentru companii, furnizori de servicii și producători de echipamente de rețea. Ixia le facilitează companiilor crearea de medii sigure în care să opereze, să se dezvolte și să lanseze noi produse și servicii. Clienți din întreaga lume se bazează pe Ixia pentru a-și verifica arhitecturile, a-și optimiza performanța și asigura protecție pentru rețelele și mediile cloud în care sunt active. Află mai multe pe www.ixiacom.com

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward