LASTING System a devenit disitribuitor cu valoare adăugată pentru Transition Networks

19 noiembrie 2013

Compania timişoreană LASTING System îşi extinde portofoliul de distribuitor cu valoare adăugată prin semnarea parteneriatului cu Transition Networks, lider global al soluţiilor de infrastructură şi reţelistică.

LASTING System a devenit disitribuitor cu valoare adăugată pentru Transition Networks

Compania timişoreană LASTING System îşi extinde portofoliul de distribuitor cu valoare adăugată prin semnarea parteneriatului cu Transition Networks, lider global al soluţiilor de infrastructură şi reţelistică.

Având o expertiză solidă, acumulată în peste 25 de ani de activitate, Transition Networks oferă companiilor posibilitatea de a integra beneficiile fibrei optice în orice reţea, indiferent de aplicaţie sau infrastructură. Cu un portofoliu de peste 4500 de produse, Transition Networks oferă o suită completă de echipamente ce permit gestionarea traficului, în mod fiabil, prin intermediul fibrei optice.

“Suntem încântaţi să anunţăm acest parteneriat de distribuţie pentru piaţa din România. LASTING activează de peste 18 ani ca distribuitor cu valoarea adăugată, motiv pentru care suntem siguri că vom dezvolta împreună sectorul soluţiilor pentru infrastructură şi reţelistică.” – a spus dl. Marius Matei, Regional Sales Manager Balkans & Caspian Region, Transition Networks.

“Acest nou parteneriat completează portofoliul nostru de distribuitor tip VAD, având posibilitatea de a oferi partenerilor şi integratorilor noştri soluţii complete de infrastructură şi reţelistică, urmând strategia LASTING Distribuţie.” – consideră dl. Octavian Vlad, Communications Unit Manager, LASTING System.

Prin semnarea acestui acord, partenerii LASTING System vor avea acces la întreg portofoliul de soluţii şi servicii Transition Networks.

  • Tehnologii de conversie media - destinate unui spectru larg de protocoale de reţea, precum Ethernet, Fast Ethernet, ATM, Gigabit Ethernet, T1/E1, DS3, PoE etc.
  • Switch-uri multilayer Ethernet - proiectate pentru a facilita o evoluţie rentabilă a reţelei, clienţii având oportunitatea de a plăti doar pentru porturile şi caracteristicile produselor de care au nevoie.
  • Convertoare şi switch-uri industriale - Transition Networks oferă cele mai fiabile produse de integrare a fibrei optice, proiectate pentru mediul industrial, prevăzute cu proprietăţi de securitate şi suport global pe parcursul întregului ciclu de viaţă.
  • SFP, SFP+ si XFP-uri – Module de fibră optică integrabile cu orice echipament prevăzut cu un astfel de port.
  • Garanţie pe viaţă (Lifetime Warranty) – pentru a veni în întâmpinarea clienţilor şi pentru a reduce costurile de exploatare, peste 95% din portofoliul Transition Networks este însoţit de garanţie pe viaţă, suport tehnic 24h/7zile şi up-date-uri de firmware fără nici un cost adiţional.

Despre Transition Networks

Transition Networks Inc. este unul dintre principalii producători la nivel mondial pentru echipamente de acces şi racordare de înaltă calitate folosite pentru aplicaţiile de telecomunicaţii şi comunicaţii de date. Cu sediul central în Minneapolis (SUA) Transition Networks oferă soluţii hardware de conectivitate prin intermediul unei reţele de parteneri prezentă în 100 de ţări Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina de internet www.transition.com.

Despre LASTING System

Apărut in 1995 ca distribuitor, LASTING reprezintă astăzi un grup de companii active pe piaţa IT, cu trei direcţii majore de activitate: distribuţie, dezvoltare software şi soluţii IT&C (cu birouri în Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti). Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina de internet www.lasting.ro.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward