LASTING System primeşte distincţiile „Best Value Added Distributor” şi „Best Advocate for Preferred Partner Program”, din partea Dell România

10 martie 2015

Compania timişoreană LASTING System a primit distincţiile „Best Value Added Distributor” şi „Best Advocate for Preferred Partner Program”, cu ocazia evenimentului care a marcat 10 ani de activitate a companiei Dell în România.

LASTING System primeşte distincţiile „Best Value Added Distributor” şi „Best Advocate for Preferred Partner Program”, din partea Dell România

Compania timişoreană LASTING System a primit distincţiile „Best Value Added Distributor” şi „Best Advocate for Preferred Partner Program”, cu ocazia evenimentului care a marcat 10 ani de activitate a companiei Dell în România.

Într-o companie selectă, a celor mai importanţi jucători din piaţa naţională de IT, LASTING a fost singurul partener Dell din România care a câştigat două premii în cadrul acestei gale, după ce a fost nominalizat în total la patru categorii.

„Distincţiile primite confirmă efortul dus de echipa LASTING Distribuţie, alături de un canal de parteneri ce acoperă întreaga piaţă naţională. Dell este unul dintre primii doi vendori la nivel global, pe cele mai multe segmente de piaţă. Astfel, titlul de cel mai bun distribuitor cu valoare adăugată arată faptul că echipa LASTING este o performeră a pieţei de specialitate din România şi confirmă direcţia deja consacrată a LASTING Distribuţie, aceea de Value Added Distributor, de partener de încredere pentru tot ceea ce înseamnă soluţii IT.", a spus dl. Mircea Sîrbu, Director Distribuţie, LASTING System.

LASTING System promovează întreaga gamă de produse oferită de compania Dell, care este un partener strategic, cu un portofoliu de soluţii end-to-end, ce porneşte de la echipamente de tip PC, Thin Clients Wyse, continuă cu portofoliul enterprise de servere, echipamente de stocare, software asociat şi zona de reţelistică, până la segmentul de echipamente de protecţie a reţelei SonicWall, pentru care LASTING este unic distribuitor în România.

„Ne bucură la fel de mult şi recunoaşterea venită pentru promovarea programului de parteneri preferaţi Dell. Sobis a fost desemnat Preferred 2nd Tier, în competiţie cu B2B Digital şi Prime Solutions, toţi parteneri strategici ai LASTING. Pot spune că, pentru noi, aceasta este o a treia recunoaştere”, adaugă dl. Mircea Sîrbu.

În cadrul Galei Partenerilor Dell, aflată la prima ediţie, premiile au fost oferite pe douăsprezece categorii diferite, pe baza criteriilor de volume, pro-activitate, mix de produse, prezenţa pe piaţă, complexitatea proiectelor, cunoştinţele tehnice etc.

„Este o deosebită plăcere să recunoaştem meritele unui partener care ne este alături de nouă ani, din cei zece în care Dell activează pe piaţa din România. În toată această perioadă, echipa LASTING şi-a demonstrat competenţele în ceea ce priveşte implementarea soluţiilor Dell, iar rolul avut în consolidarea ecosistemului Dell în România este unul substanţial.”, a spus dl. Dragoş Tudor, Dell Country Team Leader România.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ScarCruft: Un grup de limbă coreeană creează malware capabil să identifice dispozitivele Bluetooth conectate

Cercetătorii Kaspersky Lab care monitorizează activitatea ScarCruft, un grup experimentat de atacatori, de limbă coreeană, au descoperit că grupul testează și creează noi instrumente și tehnici și își extinde atât gama, cât și volumul de informații colectate de la victime. Printre altele, grupul a creat un cod capabil să identifice dispozitive Bluetooth conectate....

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward