learnIN –soluție educațională modernă pentru dezvoltarea profesională a angajaților

29 septembrie 2015

INSOFT este partener „HR Play Tech-Marathon”, un eveniment tehnologic inedit, dedicat managerilor din domeniul resurselor umane.

learnIN –soluție educațională modernă pentru dezvoltarea profesională a angajaților

Astăzi 29 septembrie 2015, specialiștii INSOFT Development & Consulting susțin în cadrul evenimentului „HR Play Tech -Marathon”, prezentări interactive privind integrarea eficientă a tehnologiei în procesul de instruire.

HR Play TECH 2015 este primul eveniment de tip PLAYFUL DESIGN care urmărește conectarea factorilor de decizie din domeniul resurselor umane cu furnizorii de tehnologie. Evenimentul are ca obiectiv, prezentarea soluțiilor inovative care promovează tehnologii ce pot contribui la atingerea obiectivelor profesionale ale specialiștilor HR.

În calitate de parteneri ai evenimentului, echipa INSOFT prezintă soluția completă de eLearning learnIN ce propune o abordare modernă a pregătirii profesionale și schimbarea paradigmei, de la instruirea de bază, la motivarea angajaților și obținerea de performanțe profesionale. Soluția learnIN include atât o platformă de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System) și conținut educațional digital cât și un sistem de colaborare online și un sistem de evaluare a cunoștințelor.

Soluția learnIN asigură un context de învățare eficient care favorizează transferul abilităților dobândite, în activitatea curentă, fiind o resursă educațională utilă pentru angajatul modern. Utilizarea resurselor educaționale digitale aduce numeroase beneficii atât angajaților, prin crearea unui mediu de învățare interactiv și eficient care facilitează obținerea de noi competențe și dezvoltarea profesională, cât și managerilor HR care pot organiza sesiuni de instruire personalizate în funcție de necesitățile organizației”, a declarat Florin Burcea, Director departament eLearning în cadrul INSOFT Development&Consulting.

learnIN oferă angajaților posibilitatea de a-și consolida cunoștințele, de a se familiariza cu informații noi și de a se adapta continuu la cerințele postului, pentru creșterea productivității. Prin utilizarea tehnologiilor moderne de formare profesională, organizațiile își pot eficientiza bugetele de instruire cu un procent semnificativ, de până la 70%.

INSOFT dezvoltă o gamă largă de soluții educaționale digitale, bazate pe cele mai avansate tehnologii, implementează proiecte de impact și promovează soluții inovative de instruire adresate adulților.

Despre HR [PLAY] TECH MARATHON

Este primul eveniment PLAYFUL din România care îi provoacă pe managerii în Resurse Umane la o experiență unică de învățare prin joc. În plus, își propune să faciliteze înțelegerea modului în care tehnologia le poate fi de folos în atingerea obiectivelor profesionale. Evenimentul se desfășoară sub forma unui maraton de învățare cu regulament, provocări și premii specifice unei curse de anduranță.

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward