LIDL DIGITAL LANSEAZĂ ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA SKY HIGH TECH TALK – UN EVENIMENT LA 50 DE METRI ÎNĂLȚIME

27 septembrie 2019

Lidl Digital, centrul de excelență în IT al Lidl Discount, lansează în premieră în România Sky High Tech Talk – un dialog despre tehnologie, purtat la 50 de metri înălțime, în aer

LIDL DIGITAL LANSEAZĂ ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA SKY HIGH TECH TALK – UN EVENIMENT LA 50 DE METRI ÎNĂLȚIME

Lidl Digital vine în această toamnă cu o provocare inedită pentru pasionații de tehnologie – un schimb de experiență în ceea ce privește microserviciile, care reprezintă noua revoluție din arhitectura de dezvoltare software după DevOps. Dialogul se va desfășura la 50 de metri înălțime, în timp ce participanții sunt suspendați în aer. Evenimentul are loc pe 14 octombrie, în grădina hotelului Caro și este organizat în parteneriat cu platforma Dinner in the Sky.

Sky High Tech Talk este un concept unic în România prin care Lidl Digital va conecta experți cu oameni pasionați de software development, mai precis, de subiectul microserviciilor și potențialul acestora în viitorul dezvoltării de software, pentru a împărtăși experiențe, idei și povești, soluții și tendințe din domeniul IT, într-un cadru  spectaculos.

Evenimentul Sky High Tech Talk îl va avea ca invitat pe Boris Sucker, Managing Director IT Strategy, Organization and Architecture @ Lidl Digital.

,,Acest subiect figurează pe agenda multor companii din IT-ul local. Este o oportunitate să aducem împreună membrii comunității din București și să facilităm schimbul de opinii. Există multe elemente comune între companiile de software din România, procese și transformări de care ne lovim cu toții. Ne dorim să deschidem o discuție la care poate participa oricine este interesat de microservices și product organisation. Scopul este de a contribui la înțelegerea direcției în care merge industria, de a semnala pasionaților de software din București cea mai modernă viziune în ceea ce privește bunele practici de dezvoltare produse și servicii software.” – a declarat Octavian Ichim, Director Lidl Digital România.

Participarea la eveniment este gratuită și deschisă tuturor celor interesați de microservicii, însă numărul de locuri este limitat la 22 din cauza capacității platformei. Pentru a lua parte la Sky High Tech Talk este necesară completarea formularului disponibil pe site-ul www.skyhightalks.ro.

Despre Lidl Digital

Lidl Digital este divizia de e-commerce a Lidl, care susține și completează operațiunile offline ale retailerului german. Lidl Digital face parte din Grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania și este una dintre primele companii europene care a intrat pe piața de discount online.

De mai bine de 10 ani, Lidl Digital dezvoltă modelele de afaceri digitale ale Lidl în calitate de specialist în e-commerce. Cu sedii în Neckarsulm și Berlin și hub-uri de tehnologie în Barcelona, București și Sofia, Lidl Digital coordonează la nivel internațional implementarea și îmbunatățirea continuă a site-urilor web și aplicațiilor din portofoliu.

Fluiditatea proceselor caracterizează activitatea zilnică a Lidl Digital. În calitate de discounter online, Lidl Digital acordă o importanță deosebită celui mai bun raport calitate - preț pentru produsele și serviciile oferite clienților săi.  

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Cum schimba tehnologiile practicile de management ale resurselor umane?

Tehnologia schimba in mod fundamental modul in care departamentele de resurse umane mentin relatiile cu angajatii, organizeaza documentele si analizeaza performantele echipelor. Folosite eficient, sistemele software fac munca specialistilor din domeniul resurselor umane mult mai productiva si sporesc gradul de multumire a angajatilor. Sa vedem cum au transformat tehnologiile practicile de manageme...

Citește tot arrow_forward

Care sunt industriile în care digitalizarea este primordială în această perioadă?

Într-o perioadă în care angajații și companiile descoperă tot mai mult beneficiile work from home, optimizarea proceselor de lucru, precum și digitalizarea celor mai importante industrii aflate în interacțiunea directă consumator – producător/comerciant sunt esențiale și se află în topul intereselor clienților Softlead.

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Mandrake a rămas nedectat timp de patru ani în aplicații din magazine oficiale

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.

Citește tot arrow_forward