LLP Dynamics Romania are, din nou, un Managing Director

29 aprilie 2014

LLP Dynamics Romania a anunţat că, incepând din aprilie 2014, Mihai Madussi a preluat funcţia de Managing Director al LLP Dynamics Romania. El a deţinut funcţia de Group Services Manager CEE timp de 3 ani, perioadă în care a reprezentat compania şi în relaţiile externe.

LLP Dynamics Romania are, din nou, un Managing Director

“În ultimele câteva luni XAPT/LLP Dynamics a crescut rapid, în acest moment putând afirma că suntem lider de piaţă incontestabil Microsoft Dynamics în România. Acest lucru cere, în mod natural, numirea unui director general pentru companie. Suntem bucuroşi că avem deja candidatul perfect în Mihai Madussi, cel care a contribuit în mod semnificativ la creşterea afacerii noastre în România. În lumina evoluţiei mediului de afaceri românesc sunt convins că abilitățile lui Mihai ne vor ajuta să menținem poziția de lider în furnizarea de servicii de consultanţă pentru clienţii nostri actuali şi viitori”, a declarat Bojidar Krapchev, CEO Central & Eastern Europe.

Reprezentanţii companiei au subliniat că aceste schimbări manageriale urmăresc consolidarea poziţiei companiei pe piaţă, rămânând, totodată, acelaşi partener de încredere pentru servicii de înaltă calitate cu care echipa LLP Dynamics Romania şi-a obişnuit deja clienţii şi partenerii.

“Sunt onorat de încrederea acordată. Cu siguranţă este un pas important pentru companie, o recunoaştere a eforturilor depuse în ultima perioadă şi, în acelaşi timp, suportul de care aveam nevoie pentru îndeplinirea obiectivelor strategice propuse pentru viitor”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director LLP Dynamics Romania.

LLP Dynamics este una dintre cele mai importante companii de consultanţă din Europa Centrală şi de Est specializată în implementarea de soluţii software de business de tip ERP, Microsoft Dynamics NAV şi Microsoft Dynamics AX. In 2014, LLP Dynamics a fost achiziţionată de către XAPT (parte a New Frontier Group), lider global şi furnizor recunoscut la nivel mondial de soluţii de business Microsoft Dynamics ERP. XAPT este unul dintre cei 8 Global ISV (Independent Software Vendor) Microsoft la nivel mondial, fiind reprezentată pe 3 continente diferite. După achiziționarea în 2014 a LLP Dynamics, compania are acum birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Cehia, Ungaria, România, Slovacia, Statele Unite ale Americii şi parteneri în multe alte ţări.

Începând cu anul 2015, LLP Dynamics va prelua denumirea de XAPT.

COSMO CONSULT Business Solutions

COSMO CONSULT este partener Microsoft Gold ERP, sprijinind companiile in procesul de transformare digitala prin intermediul solutiilor Microsoft Dynamics ERP. Suntem specializati in solutii de afaceri, dezvoltare de software, implementare, servicii de consultanta si suport (helpdesk) pentru companii ce activeaza in domeniile productie, distributie,...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward