Logitech lansează StreamCam, o nouă soluție de streaming pentru studioul tău de acasă

12 februarie 2020

Logitech lansează astăzi StreamCam, o nouă cameră web, dezvoltată mai ales pentru creatorii de conținut și streamerii pasionați. StreamCam dispune de o rezoluție de 1080p și 60 de frame-uri pe secundă, conectivitate USB-C și opțiuni de instalare flexibile, dovedind o performanță îmbunătățită atunci când este folosită împreună cu software-ul Logitech Capture.

Acesta îi oferă funcționalități care automatizează expunerea, încadrarea și stabilizarea imaginii, pentru un conținut care merită împărtășit cu ceilalți.

Logitech lansează StreamCam, o nouă soluție de streaming pentru studioul tău de acasă
„StreamCam este creată special pentru creatorii de conținut de astăzi, susținând astfel pasiunile creative și împărtășirea lor cu cei din jur”, menționează Delphine Donne-Crock, manager general al departamenului de creație și productivitate Logitech.
„Formatul video a devenit una dintre modalitățile principale prin care oamenii se exprimă în online, așadar ne dorim să dezvoltăm produse care să-i ajute să creeze conținut de calitate.”

Utilizată împreună cu software-ul Logitech Capture, StreamCam este camera ideală pentru streaming-ul pe YouTube, Facebook, Twitch, Instagram și alte rețele sociale. Combinația celor două oferă o mulțime de avantaje:
• Smart focus cu recunoaștere facială și expunere care ajută la redarea unei imagini clare în fiecare video
• Smart framing cu AI, pentru păstrarea constantă în cadru
• Stabilizarea imaginii, pentru un video fluent
• Video vertical full HD, perfect pentru story-urile de Instagram și Facebook
• Setări audio stereo și dual-mono, pentru întregistrare precisă a sunetului.

StreamCam este, de asemenea, compatibilă cu aplicațiile XSplit și Open Broadcaster Software (OBS).

Update-uri pentru software-ul Logitech Capture

Odată cu lansarea StreamCam, o nouă versiune a software-ului Logitech Capture va fi disponibilă pentru clienții actuali, cu suport extra pentru o versiune beta pentru macOS. Versiunea actualizată va include funcționalități precum Dark Mode, noi efecte, texte live și multe altele. Logitech Capture este disponibil gratuit pe Logitech.com.

Cele mai performante produse pentru studio-ul de streaming

Indiferent dacă vorbim de creatori de conținut recunoscuți sau care sunt la început de drum, Logitech și familia sa de branduri oferă o gamă diversificată de soluții pentru toate nevoile. Astfel, StreamCam se alătură unei serii de produse dezvoltate special pentru creatorii de conținut, inclusiv alături de noile Yeti X de la Blue Microphones.

Mai multe informații despre soluțiile de streaming Logitech, sfaturi pentru streaming și înregistrare și inspirație pentru cum se poate îmbunătăți constant conținutul video se pot descoperi pe logitech.com/streaming.

StreamCam va fi disponibilă pe Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna aprilie 2020, la un preț recomandat de 769 RON.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward