Luxoft continuă dezvoltarea în România și extinde echipa dedicată proiectelor din zona financiară

20 august 2015

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, extinde echipa din România și angajează 20 de specialiști IT în divizia Data Services, dedicată proiectelor din zona financiară.

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, extinde echipa din România și angajează 20 de specialiști IT în divizia Data Services, dedicată proiectelor din zona financiară.

Viitorii angajați se vor alătura echipei de peste 350 de ingineri IT care dezvoltă soluții de investment banking pentru clienții din sectorul financiar.

Divizia Data Services oferă soluții tehnologice și asistență pentru operațiunile globale ale băncilor de investiții, precum activități de front office, creditare și conformitate legală. Aplicațiile dezvoltate și implementate de către această divizie facilitează distribuția strategică a datelor de referință, care permit eficientizarea operațiunilor clienților.

În cadrul diviziei Data Services, Luxoft România angajează specialiști IT pe poziții de Web Developer, SQL Developer, Business Analyst și Senior Java Developer. Acestea vizează competențe de lucru cu tehnologii și limbaje IT, precum HTML 5, CSS, MS SQL, Java, Linux și cunoștințe avansate de limba engleză.

“Proiectele din zona financiară au înregistrat o dezvoltare susținută, drept urmare ritmul angajărilor în echipele dedicate este, de asemenea, în creştere. Estimăm că această tendinţă se va păstra şi în perioada următoare. Obiectivul nostru este de a livra la cele mai înalte standarde proiectele pe care le dezvoltăm pentru clienții noștri actuali, precum și să atragem noi proiecte în portofoliul nostru”, a declarat Bogdan Pelinescu, Director General Luxoft România.

În România, Luxoft dezvoltă soluții software pentru clienți globali din sectorul financiar încă din 2012. Evoluția pozitivă a acestor proiecte se reflectă și în dezvoltarea continuă a capitalului uman în cadrul companiei, pe competențe și tehnologii specifice.

„Extinderea diviziei Data Services care dezvoltă soluții de investment banking va crește capacitatea noastră de a susține proiecte complexe în zona financiară. Lucrăm cu ultimele tehnologii din domeniu pentru crearea celor mai bune soluții, care să ajute clienții noștri să-și eficientizeze procesele operaționale”, a declarat Remus Ciobotaru, Director Divizia Financiară Luxoft România.

Luxoft România are 1400 de angajați și este cel de-al treilea centru în cadrul grupului, din acest punct de vedere. Pentru mai multe detalii despre pozițiile disponibile în cadrul Luxoft România, vizitați:

http://www.luxoft.com/career-days-romania/

și

http://www.luxoft.com/job-opportunities/?arrFilter_pf%5Bcities%5D=7824&set_filter=Y#filter-form

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward