Luxoft integrează sistemul de navigație TomTom NavKit în platforma sa de design AllView™ pentru infotainment-ul auto

30 iunie 2015

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT US), unul dintre furnizorii de top de soluții de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, și TomTom (TOM2), unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de navigație, au anunțat integrarea sistemului de navigație NavKit.

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT US), unul dintre furnizorii de top de soluții de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, și TomTom (TOM2), unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de navigație, au anunțat integrarea sistemului de navigație NavKit, dezvoltat de TomTom, în cadrul platformei de design AllView™, creată de Luxoft, cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor auto. Parteneriatul marchează integrarea cu succes a sistemului de nagivație TomTom în soluțiile de infotainment auto oferite de Luxoft bazei sale de clienți globali.

„TomTom este un furnizor de sisteme de navigație recunoscut la nivel mondial, iar  sistemul NavKit stă la baza dezvoltării tuturor produselor sale. Suntem încântați să începem acest parteneriat cu TomTom și să înglobăm sistemul NavKit în platforma noastră de design de referință AllView™. Integrarea va permite livrarea mai rapidă a soluțiilor complete de navigație și dezvoltarea de interfețe om-mașină avansate (HMI) pentru partenerii noștri. Tehnologiile de navigație proprietare ale Luxoft, alături de modelele de software de tip Computer Vision și realitate augmentată facilitează adaptarea soluțiilor de navigație la nevoile clienților noștri”, a declarat Mikhail Bykov, Managing Director Luxoft Automotive.

„Ne bucurăm că Luxoft a ales Navkit, platforma noastră flexibilă de navigație. Alături de AllView™ al Luxoft, noul produs va ajuta la crearea celor mai bune soluții de design a sistemelor de infotainment pentru clienții lor”, a declarat Jan-Maarten de Vries, Vice Președinte al diviziei de Product Marketing în cadrul TomTom.

Despre Luxoft

 

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT) este un furnizor de top de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, cu precădere companii multinaționale. Luxoft oferă dezvoltare personalizată de software și suport pentru aplicații de bază și aplicații vitale pentru afaceri, inginerie de produs, testare și consultanță în tehnologie. Soluțiile Luxoft sunt bazate pe produse și platforme proprietare, care au un impact direct asupra rezultatelor de afaceri ale clienților și se concentrează, în permanență, pe inovație.

 

Compania dezvoltă soluții și livrează servicii din 24 de centre de livrare dedicate, din lumea întreagă. Luxoft numără peste 9.000 de angajați în 27 de birouri din 15 țări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest și de Est, Asia Pacifică și Africa de Sud.  Luxoft este înregistrată în Tortola, Insulele Virgine Britanice, are centrul operațiunilor în Zug, Elveția și este listată pe bursa de la New York.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.luxoft.com

Luxoft a intrat pe piața românească în anul 2008, prin achiziția ITC Networks, una din cele mai mari și mai vechi companii de software de telecomunicații de pe piața locală. Luxoft Romania are peste 1.200 angajați și este cel de-al treilea centru de livrare Luxoft din acest punct de vedere. Compania oferă servicii de inginerie de produs și dezvoltare de aplicații pentru clienți din domeniile telecom, financiar și auto.

Despre TomTom

TomTom dezvoltă sisteme de navigație ușor de utilizat, ajutând milioane de oameni să ajungă la destinațiile dorite. Compania creează soluții telematice care ajută la îmbunătățirea gestiunii flotelor de mașini. De asemenea, TomTom este un furnizor de top al platformelor de localizare în timp real, utile industriei auto. Fondată în 1991 și cu sediul principal în Amsterdam, compania numără 4200 de angajați la nivel mondial și vinde produse în peste 46 de țări.

Despre NavKit, software de navigație al TomTom

NavKit este un software de navigație hibrid care alimentează toate produsele de navigație TomTom disponibile pe piață. Acesta include sisteme de bord auto, aplicații online, aplicații smartphone și dispozitive portabile de navigație. NavKit furnizează tehnologii avansate de rutare, hărți interactive 2D și hărți de vizualizare 3D în peste 125 de țări. Produsele NavKit ajută utilizatorii să ajungă la destinațiile dorite mai repede decât orice alt produs de navigație.

Mai multe informații, aici.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward