Luxoft premiat pentru inovație în domeniul interfețelor om-mașină din industria auto

09 iulie 2015

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT US), unul dintre furnizorii de top de soluții de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, a primit premiul pentru „Cea mai inovatoare interfață om-mașină” în cadrul congresului „Concepte și Sisteme HMI 2015”.

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT US), unul dintre furnizorii de top de soluții de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, a primit premiul pentru „Cea mai inovatoare interfață om-mașină” în cadrul congresului „Concepte și Sisteme HMI 2015”.

Luxoft a fost singura companie de servicii IT nominalizată pentru acest premiu și a ocupat locul 2, după Continental și surclasând compania Ford.

Congresul a reunit peste 180 de reprezentanți din domeniul Producției de Echipamente Originale, furnizori din industria auto, ingineri, și companii de dezvoltare software din întreaga lume.

Luxoft a fost premiat pentru noua tehnologie „Body Comfort Climate”, ultima inovație a companiei în domeniul Interfețelor Om-Mașină (HMI). Această funcționalitate îmbunătățește interacțiunea utilizatorului cu sistemul de control al climei vehiculului, oferind o experiență de utilizare superioară în interiorul acestuia. Totodată, noua caracteristică permite dezvoltarea de sisteme de climatizare eficiente energetic, prin utilizarea unui control climatic mai restrâns, care vizează anumite părți ale corpului pasagerului.

Funcția Body Comfort Climate a fost creată pentru a oferi o experiență personalizată în interiorul vehiculelor, permițând stocarea și actualizarea setărilor de climatizare pe baza unui profil predefinit de către utilizator. Pasagerii de pe locurile din spate ale unui autovehicul au opțiunea de a ajusta setările climatice de la distanță prin intermediul unei aplicații dedicate, care funcționează pe baza unui dispozitiv conectat.

Body Comfort Climate răspunde nevoii de a avea o abordare personalizată și orientată către consumator, atunci când acesta interacționează cu sistemul HMI al mașinii. Principalul avantaj al acestei caracteristici, în comparație cu un sistem tipic de control al climei, este că utilizatorul poate beneficia de confortul termic dorit fără a fi nevoie să seteze fiecare parametru separat (temperatură, circulația aerului, direcție).

„Acest premiu este o dovadă a experienței Luxoft în domeniul dezvoltării de interfețe om-mașină și poziționează Luxoft ca un furnizor recunoscut și respectat în industria auto, inovator în domeniul HMI. 2015 a fost deja un an cu multe realizări pentru divizia Auto, Luxoft primind, printre altele, și titlul de „Cel mai bun integrator de sisteme pentru automobile conectate”. Acum, pentru al doilea an consecutiv, Luxoft este recunoscut pentru realizările în domeniul dezvoltării de soluții pentru interfețele om-mașină. Suntem foarte încântați de numărul mare de distincții, alături de clienții noștri actuali, cei mai importanți producători de echipamente originale și furnizori de componente auto Tier 1 și Tier 2”, a declarat Vasiliy Suvorov, Vice Președinte al Luxoft, divizia Technology Strategy.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward