Luxoft premiată pentru “Best Outsourcing Thought Leadership Awards 2015”

03 Jun 2015

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, a fost premiat pentru “Best Outsourcing Thought Leadership Awards 2015” (BOTL) de către Institutul de Outsourcing, cea mai mare asociație profesională neutră dedicată exclusiv sectorului de outsourcing. 

Luxoft premiată pentru “Best Outsourcing Thought Leadership Awards 2015”

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, a fost premiat pentru “Best Outsourcing Thought Leadership Awards 2015” (BOTL) de către Institutul de Outsourcing, cea mai mare asociație profesională neutră dedicată exclusiv sectorului de outsourcing. Premiile BOTL “Wall Street Tech Innovation” prezintă cele mai inovatoare proiecte ale furnizorilor din industria de outsourcing.

“Suntem foarte încântați să fim printre puținii câștigători ai acestui premiu de prestigiu”, a declarat Pierre Castagne, Managing Director Servicii Financiare în cadrul Luxoft. “Platforma Horizon, creată de Luxoft, este un foarte bun exemplu al modului în care Luxoft îmbină vasta experiență în industria de profil cu abilitățile tehnice pentru a crea clienților soluții HTML-5 dinamice și puternice bazate pe tehnologia Java, care încorporează know-how-ul nostru în Big Data, experiența utilizatorului (UX) și zonele de mobilitate. Platforma Horizon este îmbunătățită permanent, în linie cu noile cerințe de reglementare și noile tipuri de riscuri pe care companiile trebuie să le aibă în vedere. O astfel de dezvoltare a produsului ar fi imposibilă fără o înțelegere profundă, din partea echipelor noastre, a complexității chestiunilor de guvernare, risc și conformitate, de unde și valoarea adăugată a ofertei Luxoft”, a adăugat Pierre Castagne.

Un juriu alcătuit din opt manageri de achiziții din companii incluse în topul Fortune 1000 a selectat compania Luxoft pentru stilul de leadership analitic aplicat în metodologia de Use Case care relevă inovație, creativitate și orientare către rezultate. Luxoft a fost recunoscută drept câștigătoare în categoria Real World Use Case-Innovation.

“Luxoft este recunoscută pentru furnizarea de servicii de valoare către clienții săi și pentru faptul că îi ajută să prospere în medii competitive, precum Wall Street și sectorul de Asigurări și Servicii Bancare și Financiare (BFSI), livrând soluții inovatoare și soluții de economisire a costurilor. Felicităm compania Luxoft și echipa sa extrem de performantă pentru succesul vizionar dovedit în relația cu clienții”, a declarat Frank Casale, fondatorul Institutului de Outsourcing și realizatorul conferinței Wall Street Tech.

Platforma Horizon a Luxoft creează un echilibru între tehnologie și afaceri, prin îmbinarea unui sistem de navigare clar și dinamic către informațiile relevante de business cu vizualizarea detaliată a indicatorilor-cheie de performanță (KPI). Acest produs permite construirea unor ecrane sintetice, subliniind acei indicatorii-cheie care trebuie luați în considerare într-un anumit context. O asemenea flexibilitate și accesul direct la dosarele bancare asigură o vizibilitate și o înțelegere de neegalat a unei situații date, toate acestea având un rol esențial în procesul de luare a deciziilor.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul