Maguay și Fortinet organizează primul eveniment din seria Maguay Labs, destinat soluțiilor de securitate

28 mai 2015

Cu ocazia atingerii celui mai înalt nivel de parteneriat Fortinet - Platinum Partner, Maguay organizează primul eveniment de tip „hands-on” - Maguay Labs având ca tematică soluțiile de securitate Fortinet.

Cu ocazia atingerii celui mai înalt nivel de parteneriat Fortinet - Platinum Partner, Maguay organizează primul eveniment de tip „hands-on” - Maguay Labs având ca tematică soluțiile de securitate Fortinet.

Seminariile tehnice Fortinet din seria Maguay Labs vor acoperi o arie largă de soluții de securitate, vor conține demo-uri live și vor oferi specialiștilor IT posibilitatea de a vedea modul în care funcționează echipamentele, aplicațiile și de a le testa atât in cadrul seminariilor cât și ulterior.

Programul seminariilor va fi disponibil la adresa maguaylabs.ro/fortinet. În cadrul portalului va exista pentru utilizatori opțiunea de a propune teme pentru seminariile viitoare.

Primul eveniment va avea loc pe data de 28 mai 2015 și va trata subiectul securității mesajelor e-mail pentru orice organizație, prin soluția FortiMail. Această soluție poate fi implementată de la firme mici până la operatori telecom, ISP și companii mari și este disponibilă atât ca server cât și în mod gateway, ca și proxy MTA pentru serverul de e-mail existent.

Evenimentul se va bucura de sustinerea și implicarea experților tehnici atât din partea producătorului Fortinet cât și a specialiștilor tehnici de la Maguay, care vor răspunde întrebărilor venite din partea participanților.

Maguay a atins cel mai înalt nivel de partneriat cu Fortinet, prin obținerea acreditării Fortinet Platinum Partner, care demonstrează competențele tehnice avansate ale companiei în furnizarea de soluții de securitate complete.

„Prin obținerea competenței de Partener Platinum Fortinet, Maguay confirmă statutul de integrator de soluții complexe, cu acces direct la cei mai importanți generatori de tehnologie ai momentului. Această certificare a venit în urma unui efort susținut al echipei Maguay care are în acest moment o echipă  de specialiști cu competențe tehnice avansate. Această acreditare reprezintă încă o validare oficială a profesionalismului cu care Maguay, dezvoltă soluții customizate în funcție de necesitățile de business ale fiecărui beneficiar.

Soluțiile de securitate profesionale Fortinet din portofoliul Maguay sunt potrivite pentru infrastructura companiilor medii, mari cât și a instituțiilor publice și prin atingerea acestui nivel de parteneriat suntem în măsură să adresăm piața cu cele mai competitive prețuri.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial MAGUAY.

„Felicităm și susținem inițiativa Maguay de a organiza workshop-uri tehnice Fortinet. Acestea confirmă, încă odată, nivelul de cunoștințe pe care partenerul nostru îl deține, prin specialiștii săi.

De asemenea, echipa Maguay a implementat cu succes cele mai complexe soluții pe care le oferim, în mai multe proiecte de avergură, drept pentru care nivelul de certificare atins recent este cel mai înalt pe care Fortinet îl acordă” a declarat Adrian Danciu, Director Regional al FORTINET pentru zona România, Balcani și Adriatic.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward