Mark Zuckerberg anunță pe contul personal de Facebook lansarea Internet.org pentru utilizatorii din Zambia

31 iulie 2014

Cea mai nouă postare a lui Mark Zuckerberg, de pe contul său personal de Facebook vizează lansarea proiectului Internet.org, o modalitate reală de a aduce conexiunea la Internet în casele unui număr tot mai mare de internauți.

Mark Zuckerberg Facebook

Cea mai nouă postare a lui Mark Zuckerberg, de pe contul său personal de Facebook vizează lansarea proiectului Internet.org, o modalitate reală de a aduce conexiunea la Internet în casele unui număr tot mai mare de internauți. Anunțat în urmă cu doar un an, proiectul pare să aibă primele rezultate, prin  oferirea posibilității de accesare a paginilor web de către locuitorii statului Zambia, situat în partea central sudică a Africii.

Internet.org este o aplicație care sparge limitările conexiunilor la Internet, atât timp cât utilizatorii dețin un device mobil.

Cele mai importante beneficii ale acestei initiative sunt date de creșterea accesului la ofertele pieței de muncă, la tehnologii actuale și la rețele de socializare pe care alți utilizatori le folosesc deja de mulți ani, cum ar fi Facebook sau Twitter, precum și posibilitatea crescută de informare și de aflate a tendințelor din domenii de interes national: sănătate sau educație.

În acest moment, doar 15% dintre locuitorii din Zambia au acces la Internet.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Amenințarea pentru spionaj Triout revine mascată într-o aplicație gratuită foarte populară

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au depistat reapariția amenințării informatice Triout, specializată în colectarea de informații de pe telefonul mobil – apeluri telefonice, mesaje, fotografii, videoclipuri și coordonate GPS, într-o aplicație populară de VPN pentru Android, descărcată din Google Play de 50 milioane de ori și cu peste un m...

Citește tot arrow_forward

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Cyber Smart Defence (CSD), cea mai dinamică companie de securitate cibernetică fondată și condusă de antreprenori români, se află în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. 

Citește tot arrow_forward