Marketing CRM pentru profesionisti cu ajutorul modulului Marketing PRO. CAS genesisWorld, solutia CRM pentru marketeri isteti

29 martie 2016

Campaniile de marketing pornesc de la idei istete, ce sunt gandite si implementate pentru a genera rezultate. Actiunile de follow-up bine targetate determina intotdeauna succesul unei campanii.

Marketing CRM pentru profesionisti cu ajutorul modulului Marketing PRO. CAS genesisWorld, solutia CRM pentru marketeri isteti

Campaniile de marketing pornesc de la idei istete, ce sunt gandite si implementate pentru a genera rezultate. Actiunile de follow-up bine targetate determina intotdeauna succesul unei campanii. De la conceperea campaniei, pana la actiunile de follow-up, modulul Marketing PRO iti ofera suport in desfasurarea intregii campanii. Poti lucra cu adrese curente direct din CRM si poti inregistra si evalua feedback-ul clientilor direct din CAS genesisWorld.

Cu ajutorul modulului Marketing PRO poti planifica campanii simple sau complexe, de la campanii de email si newsletter pana la campanii de telesales, ce implica varii liste de distributie, agenti de call center, campanii online si inclusiv survey-uri pentru a afla simplu si rapid ce isi doresc clientii si gradul de satisfactie al acestora.

Ce ofera modulul Marketing PRO?

  • In CAS genesisWorld puteti crea inregistrari legate de realizarea campaniilor de marketing. Puteti planifica toate etapele campaniilor de marketing direct din sistemul CRM.
  • Prin intermediul vizualizarii grafice puteti vizualiza campaniile intr-o maniera structurata si foarte clara.
  • Puteti bugeta la nivel de detaliu campaniile de marketing si puteti evalua bugetele si costurile alocate campaniilor.
  • Pot fi adaugate sau inlaturate adrese din diverse vizualizari sau liste de distributie utilizand functionalitatile de cautare si “drag and drop”.
  • Puteti inregistra feedback-ul clientilor direct in fereastra de adresa; puteti inregistra si stoca inclusiv apelurile telefonice pentru a sustine activitatile de suport si service.
  • Puteti realiza campanii de follow-up direct din modulul Marketing PRO

“Avantajele modulului Marketing PRO, pus la dispozitie de CAS genesisWorld sunt nenumarate. Puteti crea diverse campanii de marketing utilizand acelasi sistem si incluzand mixul de marketing dorit. Puteti bugeta si evalua rezultatele campaniilor de marketing, intrucat sistemul ofera posibilitatea de a gestiona aceste investitii si de a crea rapoarte ce evidentiaza eficienta campaniilor de marketing. Pe scurt, stiti intotdeauna pe ce dati banii. Mai mult, intreaga echipa de marketing poate lucra eficient si structurat, fara sa piarda timpul cu sarcini inutile intrucat putem programa, in cadrul unei campanii, distribuirea sarcinilor pe angajati in functie de disponibilitatea acestora. Modulul Marketing PRO reprezinta o unealta indispensabila in realizarea campaniilor de generare a leadurilor. Poate fi folosit cu success si in campanii de telemarketing si telesales, fiind un important sprijin pentru departamentul de vanzari si pentru bunastarea generala a organizatiei.” Ana-Maria Assfoura, Sales&Marketing Manager Medialine Romania.

Medialine Romania, parte a grupului german Medialine, este prezenta pe piata romaneasca de mai bine de 10 ani si livreaza solutii IT&C pentru intreprinderi de toate dimensiunile. Medialine Romania pune la dispozitia clientilor sai sisteme “Full Service” pentru servicii Premium IT – solutii software destinate afacerilor: ERP, CRM, Document Management Solutions, Payroll, servicii de infrastructura IT&C, managed IT, solutii de back¬up, dezvoltare software, servere si Data Security. Compania Medialine detine in prezent 300 de angajati si o cifra de afaceri de 30 milioane de euro.

Atat expertiza cat si seriozitatea si profesionalismul echipei Medialine Romania au facut din aceasta unul dintre cei mai importanti si recunoscuti furnizori de sisteme “Full Service” pentru domeniul IT.

In portofoliul de clienti al Medialine Romania se afla companii recunoscute la nivel international precum MHS Truck&Bus  importator general MAN, lider in distributie, service si comercializare vehicule comerciale si piese, Hoeganaes Corporation,  lider in prelucrarea si comercializarea pulberilor metalice, INMAACRO  distribuitor de masini de masurat si controlat, masini¬unelte, scule aschietoare, accesorii, dispozitive de prindere si fixare a pieselor, Stellwag Electroprod S.R.L distribuitor de utilaje pentru fabrici, EVENTIM – cea mai mare platforma online destinata vanzarii biletelor la evenimente, Transilvania Pack and Print S.A.  unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje caserate, cutii din carton duplex si ambalaje pentru industria alimentara, Camera de Comert Romano-Germana, Banca Comerciala Romana, Trenkwalder SRL ,  lider in Europa Centrala si de Est pe piata resurse umane si altii.

Medialine Romania

Medialine Romania este un important furnizor de solutii de business IT&C, valorificand experienta dobandita in cadrul grupului german Medialine AG, in cei peste 12 ani de activitate pe piata locala.Avand un palmares important de clienti atat pe plan national cat si international, suntem un jucator strategic pe piata IT&C axat pe soluti...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește tot arrow_forward