Melior Cras – premiul pentru cea mai bună implementare CRM a anului 2016

11 Jul 2017

Compania românească Melior Cras, specializată în implementarea de soluții de tip xRM (”any Relationship Management”) și soluții de raportare, a fost recent recompensată pentru activitatea sa printr-un premiu special, acordat de CAS Software AG, compania care oferă cel mai popular produs de tip xRM, pe piața germană a companiilor mijlocii.

Melior Cras – premiul pentru cea mai bună implementare CRM a anului 2016

Compania românească Melior Cras, specializată în implementarea de soluții de tip xRM (”any Relationship Management”) și soluții de raportare, a fost recent recompensată pentru activitatea sa printr-un premiu special, acordat de CAS Software AG, compania care oferă cel mai popular produs de tip xRM, pe piața germană a companiilor mijlocii.

Premiul, de referință pentru piața europeană de servicii IT, este oferit anual de CAS Software AG pentru un proiect prin care s-au scos în evidență caracteristicile deosebite ale unui produs și bunele practici de implementare ale partenerului.

Anul acesta, premiul a fost acordat pentru proiectul ”Leviatan”, care a avut ca obiectiv principal managementul activității de ofertare și managementul proiectelor de servicii oferite de companie. De asemenea, proiectul a inclus obiective precum: creșterea nivelului de standardizare a proceselor din companie, centralizarea informațiilor referitoare la clienți, proiectele derulate și eficiența în execuție, structurarea activităților și eficientizarea modului de lucru și a managementului proiectelor. În acest sens, au fost incluse funcționalități dedicate verticalelor de project management, generarea oportunităților de vânzare și cu rol în gestiunea personalului.

În cadrul proiectului, care s-a întins pe o perioadă de 4 luni, s-au folosit multe dintre funcționalitățile de management de proiecte, oferite de CAS xRM, atât management operațional, cât și financiar. Leviatan e o companie antreprenorială românească, ce oferă soluții complete de servicii de proiectare și construcții, de la idee până la execuție, bazată pe oameni cu viziune, privind organizarea internă și optimizarea proceselor, care își doresc să ofere cele mai înalte standarde de calitate clienților lor.

Câteva dintre cele mai importante trăsături ale clientului au sprijinit considerabil succesul implementării acestuia, printre acestea enumerându-se atitudinea pozitivă regăsită pe toate nivelele de execuție și de management, din dorința de a crește calitatea serviciilor oferite, precum și conștientizarea și asumarea deplină a responsabilității față de clienții companiei.

Acordarea acestei distincții companiei Melior Cras este cu atât mai importantă cu cât CAS Software AG este un ”veteran” pe piața IT, la nivel global, având o prezență de peste 30 de ani, în  peste 40 de țări, localizări în 11 limbi (între care și limba română) și peste 200 de parteneri de implementare.  Soluțiile CAS sunt folosite, în prezent, de peste 300.000 de utilizatori, în proiecte de dimensiuni variate, de la 3, la peste 1.000 de utilizatori.

Melior Cras, parte a grupului de firme Focality, se poate lăuda cu soluții tehnice la standard înalte, folosind o platformă completă de management al relatiilor, cu orice tip de entități. Pe lângă managementul clienților/furnizorilor/angajaților, platforma include și module foarte puternice de management al proiectelor, gestiunea activității de suport și helpdesk, modelare a proceselor etc. Melior Cras este partener certificat CAS și este în proces de dezvoltare a unei rețele de parteneri de vânzare pentru produsele CAS.

 

  • Parte a grupului de firme Focality, suntem o echipa de profesionisti care oferim solutii pentru automatizarea si optimizarea proceselor de marketing, vanzare si post-vanzare, management de proiecte si gestiunea activitatii de helpdesk/suport. Implementam solutii care elimina activitati manuale si sustin cresterea eficientei operationale.  
  • Solutii care va ajuta sa obtineti rapid rapoarte corecte, cu date in timp real.
  • Implementarile noastre se realizeaza in mod structurat, urmand o succesiune de pasi bine definiti, prin metodologii validate
  • Stim ca va doriti mai mult timp pentru lucrurile cu adevarat importante si vrem sa va ajutam sa obtineti asta. 
Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul