Mii de clienti MOL Romania folosesc solutiile Softelligence in Cloud

23 septembrie 2013

Softelligence, compania romaneasca specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software e-Business si primul partener Microsoft Azure in Romania, a realizat migrarea in Cloud pentru unul dintre cei mai importanti clienti ai sai, MOL Romania.

Softelligence, compania romaneasca specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software e-Business si primul partener Microsoft Azure in Romania, a realizat migrarea in Cloud pentru unul dintre cei mai importanti clienti ai sai, MOL Romania.

Compania petroliera foloseste Softelligence e-Business Suite, suita de solutii bazate pe platforme web, mobile si CRM, ca baza pentru programul de loialitate MultiBonus, un sistem de carduri prin care clientii primesc puncte de loialitate in urma cumparaturilor efectuate in benzinariile MOL. Clientii pot folosi punctele ulterior pentru achizitionarea altor produse si servicii, atat online, in portal, cat si offline, in benzinariile MOL Romania. Programul MultiBonus este unul dintre cele mai importante programe de acest tip de pe piata din Romania, iar campaniile de marketing si comunicare online vizeaza sute de mii de membri, fiind un proiect critic din punct de vedere a disponibilitatii.

Beneficiul principal pe care trecerea pe Windows Azure il aduce pentru MOL Romania este reducerea riscurilor in ceea ce priveste functionarea, administrarea si securitatea infrastructurii pe care functioneaza programul Multibonus.ro. Pentru noi este important sa stim ca partenerii nostri stapanesc tehnologia si reduc riscurile, oferindu-ne astfel posibilitatea de a ne concentra pe ceea ce stim sa facem mai bine: servirea clientilor la un nivel profesionist.”, afirma Camelia Ene, MOL Romania – Head of Retail.

Inca din 2010, Softelligence a folosit Microsoft Windows Azure pentru sustinerea solutiilor de e-Business (Softelligence e-Business Suite), fiind prima companie din Romania care a adoptat tehnologia de cloud computing pentru a-si deservi cat mai bine clientii. In 2012, compania a semnat un Enterprise Agreement cu Microsoft prin care suita de solutii software e-Business a trecut complet in Cloud, oferind clientilor sai disponibilitate maxima si beneficii reale in termeni de costuri, management al riscurilor, facilitati de administrare, imagine, SLA.

Problemele critice pentru majoritatea clientilor Softelligence nu sunt varfurile de incarcare, ci aspectele operationale, administrarea infrastructurii si protejarea acesteia ca securitate si back-up, aspecte care necesita investitii si competente. Prin parteneriatul cu Microsoft, noi le putem oferi aceste servicii la o calitate foarte ridicata cu un cost decent.”, declara Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence.

Despre Softelligence

Softelligence este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software e-Business bazate pe CRM, Cloud, Web si Mobile, integrate cu sisteme ERP complexe, precum: SAP, Oracle, Microsoft AX, Microsoft NAV. Compania este primul partener Microsoft Azure in Romania, cu peste 500 000 de utilizatori in Cloud. Softelligence detine un portofoliu de aproape 90 de clienti, printre care se numara MOL Romania, AON, Ambient, ING, Allianz Tiriac, BCR Leasing, Optiplaza si are o experienta vasta in implementarea de solutii software e-Business si livrarea de solutii high-end outsourcing. Echipa este formata din specialisti certificati in metodologii de implementare si tehnologii de ultima ora (CRM, BI, SQL Server 2012, Windows Azure, .NET, HTML 5, CSS3 si JavaScript). Softelligence a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro, in crestere cu peste 40% fata de anul anterior si estimeaza o cifra de afaceri de 2 milioane de euro pentru 2013.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie multinationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 40 de tari si aproximativ 30 000 de angajati in intreaga lume. Grupul controleaza cinci rafinarii si doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare, in Ungaria, Slovacia, Croatia si Italia, precum si o retea de peste 1 700 de benzinarii in Europa Centrala si de Sud-Est, in 11 tari. In Romania, reteaua de benzinarii MOL are 141 de unitati, iar compania inregistreaza performante pozitive si pe segmentele de vanzari destinate companiilor, prin intermediul cardurilor de carburanti si solutiilor en gros. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul Romaniei, dintre care unul a fost ratificat de catre toate autoritatile competente.

Softelligence

De ce Softelligence? Softelligence a fost infiintata in 2006 de catre membri din top managementul celor mai importanti furnizori de software din Romania. Cu o reputatie ireprosabila si o pozitie in continua crestere, obiectivul nostru ambitios este sa stabilim un nou standard de calitate, eficienta si inovatie in domeniul dezvoltarii de software s...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward