MobileAcademy anunță lansarea cursurilor de programare pentru iOS, Android și de Mobile UI Design

30 octombrie 2015

MobileAcademy anunță începerea înscrierilor la cursurile de dezvoltare de aplicații pentru platformele mobile iOS și Android, precum și a cursurilor de Mobile UI fundamentals.

 

MobileAcademy anunță lansarea cursurilor de programare pentru iOS, Android  și de Mobile UI Design

MobileAcademy anunță începerea înscrierilor la cursurile de dezvoltare de aplicații pentru platformele mobile iOS și Android, precum și a cursurilor de Mobile UI fundamentals.

Training-urile inițiale de iOS și Android au o durată de 2 luni, se desfășoară in week-end-uri,  încep pe 21, respectiv 22 noiembrie 2015, în locația pusă la dispoziție de către TechHub. Cursurile sunt dedicate persoanelor ce au deja o baza tehnică și care vor sa devină mobile developers, pentru a-și dezvolta propriile aplicații mobile sau pentru a se angaja în acest domeniu aflat într-o creștere continuă, de la an la an. 

Cursurile de Mobile UI au o durată de 6 săptămâni, începand cu data de 21 noiembrie 2015, se adresează persoanelor cu cunoștiinte medii de design grafic, care vor să învețe concepte esențiale despre framework-uri, prototipuri și interfețe grafice, adaptate pentru utilizatori cu dispozitive mobile. Cursanții vor avea acces, pe toata durata cursurilor, la Creative Cloud Membership, oferit de către ADOBE Romania, partener MobileAcademy.

Procesul de învățare în cadrul tuturor cursurilor este interactiv, se pune accentul în special pe partea practică a dezvoltării de aplicații mobile, iar trainerii sunt profesioniști cu experiență atât în dezvoltarea de aplicații complexe de iOS și Android, cât și în managementul echipelor de developeri, în cadrul Adobe, Avira, Bitdefender, Iron Sheep sau TUI TravelCenter.

În viitorul apropiat, MobileAcademy va oferi și cursuri pe subiecte precum testarea aplicațiilor mobile, folosirea git, crearea rapidă de prototipuri, folosirea instrumentelor de analytics pentru mobile, metode de monetizare a aplicațiilor mobile și management de produse mobile.

Pe lângă training-uri și workshop-uri tematice, cursanții care își doresc să se angajeze ca mobile developeri vor primi sugestii de îmbunătățire a CV-ului sau a profilului de LinkedIn, recomandări de job-uri, precum și sfaturi pentru prezentarea la interviuri.

Detalii complete despre programa cursurilor, prețuri și oferte speciale se pot găsi pe mobileacademy.ro

Conform unor date statistice pentru Romania, în 2014 au fost estimate circa 16.4 milioane conexiuni de internet mobil, dublu față de cele fixe, în condițiile în care numarul de smartphones a ajuns la 10.5 milioane, la nivel national, iar rata telefoniei mobile a depășit 110%. Salariul net al unui mobile developer începe de la 500-700 euro/lună și poate ajunge la 3000 euro/lună, în funcție de experiență, conform studiului IT&C Talent Map 2015 realizat de Brainspotting.  

*Se acordă o reducere de 20% pentru primii 5 participanți înscriși!

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward