MS Dynamics NAV 2013 – ultimul update pe platformă! Mulţumim MS Dynamics NAV 2013!

16 Nov 2017

La începtul lunii noiembrie 2017 au fost publicate ultimele update-uri legate de MS Dynamics NAV 2013 şi MS Dynamics NAV 2013R2.

MS Dynamics NAV 2013 – ultimul update pe platformă! Mulţumim MS Dynamics NAV 2013!

La începtul lunii noiembrie 2017 au fost publicate ultimele update-uri legate de MS Dynamics NAV 2013 şi MS Dynamics NAV 2013R2. Aceste update-uri încheie seria de îmbunătăţiri pentru platforma 2013 şi cuprind în special modificări legate de platformă şi corecţii.

Începând cu ianuarie 2018, Microsoft va înceta supportul principal pentru aceste două versiuni, în sensul că nu se vor mai publica alte update-uri. Clienţii cu planul de îmbunătăţiri activ (contract de mentenanţă) sunt încurajaţi să facă trecerea la cea mai nouă versiune de piaţă, în acest moment fiind MS Dynamics NAV 2017. Suportul general Microsoft va fi păstrat până în ianuarie 2023, conform condiţiilor companiei, dar focusul echipelor de dezvoltare şi suport va fi cu siguranţă orientat către cele mai noi versiuni şi lansarea celor viitoare.

Upgrade-ul la o nouă versiune MS Dynamics NAV este un pas important pentru fiecare companie. Odată cu aceasta trecere, recomandăm revizuirea procedurilor de lucru şi eliminarea “balastului” acumulat (de exemplu: dezvoltări care nu se mai folosesc). Am întâlnit des situaţii în care o customizare făcută pe o versiune veche nu mai este necesar a fi upgradată, pentru că funcţionalitatea dorită se regaseşte in soluţia standard curentă.

Vă recomandăm să exploataţi la maximum momentul implementării noii versiuni MS Dynamics NAV, în sensul de a pune la îndoială procedurile de genul “aşa am făcut întotdeauna”. Folosiţi echipele de implementare, care vor veni cu idei referitoare la noile funcţionalităţi dar şi cu expertiza altor implementări.

Pentru programarea upgrade-ului soluţiei dumneavoastă la cea mai nouă versiune MS Dynamics NAV Evozon vă stă la dispoziţie.

Evozon Systems ofera solutii software personalizate, analiza de business, dezvoltare de produse.

Solutiile de business implementate de noi sub umbrela Microsoft Dynamics NAV / 365 BC, PowerBI, Magento. MS Azure este platforma de hosting pe care o recomandam cu incredere, sustinuta de serviciile noastre de administrare si mentenanta.

Suntem familiari cu tot ce inseamna IT, de la proiectare pana la livrare si suport.

Evozon este aici pentru fiecare din voi!

 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare