Noua ta platforma de business - CRM - EVENIMENT B2B

24 martie 2015

SoftGalaxy, compania multinationala ce aduce ideile la viata prin furnizarea de soluții software, la cheie, atat pentru start-up-uri cat si pentru corporații, are placerea de a invita companiile de top din Bucuresti la intalnirea “Business to Business" dedicata celei mai noi platforme de gestionare a relatiei cu clientii. Evenimentul va avea loc marti, 31 Martie 2015, de la ora  11.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
 

Noua ta platforma de business - CRM - EVENIMENT B2B

SoftGalaxy, compania multinationala ce aduce ideile la viata prin furnizarea de soluții software, la cheie, atat pentru start-up-uri cat si pentru corporații, are placerea de a invita companiile de top din Bucuresti la intalnirea “Business to Business" dedicata celei mai noi platforme de gestionare a relatiei cu clientii. Evenimentul va avea loc marti, 31 Martie 2015, de la ora 11.00, la  JW Marriott Bucharest Grand Hotel.     

Evenimentul se va concentra pe expunerea noilor tendinte de business management si elementele esentiale care definesc dezvoltarea afacerii. Intr-o perioada in care managementul "Big Data"  necesita din ce in ce mai multa atentie si precizie in prelucrarea si interpretarea datelor, veti putea beneficia de cele mai noi informatii privind  migrarile de date si modulele dedicate de customer relationship management (CRM365).  Momentul special din cadrul evenimentului va fi marcat printr-un live test de retentie a clientilor si de transformare a leadurilor online in conversii si mai apoi in fidelizare.

Speakerii evenimentului vor fi: Dan Carbunaru, Director – Calea Europeana, reprezentantul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si expertii Softgalaxy - Roxana Enache / Sales Manager / Google AdWords Specialist si Bogdan Grosu / Business Development Manager.

SoftGalaxy este prima companie din Romania care a dezvoltat o solutie de software proprie – CRM365, care nu necesita licenta lunara si poate fi customizata in functie de necesitatea fiecarui business.

Locuri limitate. Pentru inscrieri va rugam sa va inregistrati pe www.softgalaxy.ro.

Jurnalistii interesati sunt rugati sa confirme participarea la urmatoarele date de contact:

Alexandra Pascu, PR Manager, Softgalaxy, Tel: +40 765 471 608  |  Email: [email protected]

Soft Galaxy

Soft Galaxy is world-leader in software development and digital solutions provider. The company was founded by a team of renown technology experts and is recognized as a leader in full lifecycle application development; architecture, analysis and design services; UI/UX design; project management; debugging and performance tuning; database design an...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward