Ocado dezvoltă un braț robotizat dedicat manipulării mărfii din depozite

09 august 2017

Ocado Technology a lansat pe piață un braț automatizat, cu ajutorul căruia produsele din depozite sunt manevrate facil și cu volume semnificative, mai exact cu peste 48.000 de articole de mici dimensiuni, care pot fi controlate manual

Ocado dezvoltă un braț robotizat dedicat manipulării mărfii din depozite

Alături de un soft dedicat, tehnologia rezolvă una dintre problemele semnificative, cum ar fi distrugerea obiectelor depozitate în spații în care personalul uman nu ajunge facil.

Brațul a fost creat în colaborare cu Universitatea Tehnică din Berlin, ca parte a unui proiect european.

Automatizarea depozitelor include, alături de brațul robotizat, un sistem software de automatizare și inteligența artificială. De asemenea, brațul este construit în așa fel încât în momentul în care sunt manipulate anumite produse, cele aflate în vecinătatea lor imediată să nu fie atinse în vreun fel.

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Realitatea virtuală şi cea augmented deschid noi căi pentru sistemul de producţie BMW Group

 Producţia BMW Group se concentrează tot mai mult pe aplicaţiile de avangardă, uşor de folosit şi eficiente precum realitatea virtuală (VR) şi realitatea augmentată (AR).

Citește tot arrow_forward

Un robot software pentru fiecare om – Early Game Ventures investește în RoboSelf

RoboSelf Technology, un startup românesc ce dezvoltă o tehnologie de roboți software asistenți, anunță o rundă de finanțare în valoare de 200.000 Euro condusă de fondul de capital de risc Early Game Ventures (earlygame.vc). La rundă au participat și business angels, iar asistența juridică a tranzacției a fost asigurată de casa de avocatură DLA Piper Dinu....

Citește tot arrow_forward

Nicoleta Tomescu se alătură Softelligence în calitate de Head of PMO

Softelligence, partener tehnologic strategic pentru industria bancară și de asigurări, are un nou Head of PMO, în persoana Nicoletei Tomescu.

Citește tot arrow_forward