Particularitatile unui sistem WMS dedicat industriei de distributie

30 mai 2017

Succesul companiilor de distributie depinde de acuratetea si eficienta informatiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor si satisfactia clientilor. 

Particularitatile unui sistem WMS dedicat industriei de distributie

Succesul companiilor de distributie depinde de acuratetea si eficienta informatiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor si satisfactia clientilor. 

Permanenta presiune impusa de clienti impun implementarea si utilizarea unui sistem de management in cadrul depozitelor, care sa permita automatizarea proceselor de efectuare a operatiunilor de receptie, livrare si inventariere.

FluxVision WMS pentru distributie este o solutie avansata de gestionare a tuturor activitatilor din cadrul depozitului, avand ca principal obiectiv eficientizarea acestor activitati. Sistemul este dezvoltat pe cea mai noua tehnologie si este integrat nativ cu SocrateCloud, platforma de business care furnizeaza o solutie de gestiune economica – ERP, gestiune a relatiilor cu clientii – CRM si Business Intelligence – BI, usor de utilizat care sustine performanta afacerii.

FluxVision WMS, solutia de management al depozitelor specializata pentru retelele de distributie, asigura control operational si suport decizional.

Cu ajutorul solutiei FluxVision WMS, companiile din distributie reusesc sa optimizeze: 

  1. Gestiunea lantului de depozite: posibilitatea de administrare centralizata a tuturor tipurilor de depozite: centre de distributie, depozite regionale, depozite locale mari, depozite locale mici.
  2. Trasabilitate: trasabilitatea in lantul de distributie a loturilor, dar si a seriilor numerice unice.
  3. Gestiunea comenzilor: comenzi furnizori, comenzi clienti, transferuri interne, retururi si raportarea statusului comenzilor in lucru in timp real.
  4. Gestiunea stocurilor: raportarea completa a stocurilor in timp real.
  5. Eficientizarea operatiunilor: cresterea eficientei muncitorilor din depozit prin coordonarea in timp real cu ajutorul calculatoarelor mobile.
  6. Scalabilitatea: posibilitatea de a extinde reteaua de depozite administrate de sistem, respectiv de a modifica in soft structura depozitelor existente o data cu modificarile fizice.
  7. Aplicabilitatea sporita: posibilitatea de a administra diverse tipuri de marfuri, rafturi, respectiv integrarea cu dispozitive electronice dedicate (cantare, masuratoare volumetrice, benzi transportoare, etc.)
  8. Suportul decizional: Analiza, raportare si monitorizare 360 de grade a depozitelor si indicatori de performanta.

WIPS - Expertul in solutii WMS

Cu peste 15 ani de experienta in solutii WMS, coordonatorul WiSoft Professional Services, Tiberiu Pfiszter, a fost participant activ si cofondator al unor firme de profil active si in prezent pe piata din Romania. Solutia FluxVision WMS combina experienta mai multor solutii WMS clasice aplicate in zeci de locatii in mai multe tari cu performanta si beneficiile platformei cloud.

WIPS este partener dezvoltare BITSoftware, companie care inca din anul 1993 dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI). Solutia FluxVision este recunoscuta pentru usurinta in implementare, flexibilitate, scalabilitate si securizare acoperind toate functionlitatile necesare activitatii de depozitare in cadrul unei retele de distributie.

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 aplicații software ERP pentru companii medii

Aplicațiile software de tip ERP care pot fi implementate cu succes și accesibile companiilor mici, totodată, din punctul de vedere al costurilor, sunt cele care promit eficiența proceselor organizaționale pentru departamentele financiare, precum și o acuratețe a cifrelor unitare ale business-ului....

Citește tot arrow_forward

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește tot arrow_forward

Fintech-urile europene Loyaltek și Paynovate lansează în România Unity Card, o soluție de plată prin care autoritățile pot oferi ajutor de urgență și relansa economia

Unity Card (unitycard.eu) este un card preplătit care poate fi folosit pentru ajutor umanitar de urgență sau pentru a sprijini în mod specific anumite segmente ale populației, cum ar fi retailerii și comercianții locali care au fost nevoiți să își închidă afacerile

Citește tot arrow_forward