Peste 100 de integratori globali de sisteme folosesc Oracle Cloud Marketplace pentru a oferi servicii de implementare si a susține succesul platformelor cloud

30 octombrie 2014

Oracle Cloud Marketplace, o platformă pentru clienții Oracle care caută aplicații business de încredere de la parteneri Oracle pe platforma Oracle Cloud și-a extins oferta pentru a include servicii de consultanță și implementare de la peste 100 de integratori de sistem (SI), printre care Capgemini, Deloitte și Infosys.

Oracle Cloud Marketplace, o platformă pentru clienții Oracle care caută aplicații business de încredere de la parteneri Oracle pe platforma Oracle Cloud și-a extins oferta pentru a include servicii de consultanță și implementare de la peste 100 de integratori de sistem (SI), printre care Capgemini, Deloitte și Infosys.

Clienții pot acum să localizeze și să evalueze cu ușurință serviciile SI care îi pot ajuta să maximizeze beneficiile de business ale soluțiilor Oracle Cloud software-as-a-service (SaaS) și platform-as-a-service (PaaS), în timp ce integratorii de sistem obțin o piață centralizată de promovare a serviciilor lor către baza globală de clienți Oracle.

“Oracle are un ecosistem bogat de 400.000 de clienți, 25.000 de parteneri și 15 milioane de dezvoltatori. Odată cu cele mai noi îmbunătățiri aduse platformei Oracle Cloud Marketplace, integratorii de sistem Oracle pot să folosească puterea și acoperirea largă a acestei soluții pentru a-și promova serviciile de implementare și a descoperi noi oportunități de business,” a declarat Gopalan Arun, vice președinte pentru dezvoltare la Oracle. “ Oracle Cloud Marketplace este construită pentru a ajuta organizațiile să găsească, să evalueze și să cumpere rapid aplicațiile de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele de business. Ca și canal perfect de distribuție pentru aplicațiile cloud, platforma le creează de asemenea oportunități excelente partenerilor noștri, care pot astfel să dezvolte, să integreze, să publice și să își monetizeze aplicațiile inovatoare.”

“Oracle Cloud Marketplace este ‘magazinul de aplicații’ al lumii Oracle Cloud – o nouă modalitate pentru partenerii Oracle de a ajunge la un public larg, și pentru organizații de a avea acces rapid la investițiile făcute în soluțiile cloud ale Oracle,” a declarat Carmine Cutone, Deloitte digital Oracle customer practice leader, Deloitte Consulting LLP.

Informațiile esențiale

  • Oracle Cloud Marketplace, o piață globală pe care partenerii pot publica aplicații și pot promova servicii care ajută clienții Oracle să maximizeze valoarea soluțiilor lor Oracle Cloud, și-a extins oferta pentru a include integratori de sistem care oferă consultanță și servicii de implementare Oracle Cloud. Integratorii pot ajuta clienții Oracle să își accelereze procesele de implementare și să obțină mai rapid beneficiile aplicațiilor Oracle Cloud SaaS.
  • Pe lângă sutele de vendori independenți de software (ISVs) implicați deja cu aplicații ce se extind și se integrează cu aplicații Oracle Cloud SaaS, peste 100 de integratori globali, printre care Capgemini, Deloitte și Infosys, susțin acum creșterea companiilor și succesul în cloud, prin promovarea ofertelor lor de implementare Oracle Cloud pe piața Oracle Cloud Marketplace.
  • Platforma Oracle Cloud le permite integratorilor să folosească puterea Oracle Database, Java, analiza robustă a datelor in-memory precum și capabilitățile sociale și mobile pentru a construi noi funcții și extensii pentru aplicațiile Oracle SaaS livrate clienților lor.
  • Oracle Cloud Marketplace oferă o interfață în care căutarea este foarte simplă și care nu afișează doar aplicațiile disponibile, ci oferă și opiniile și impresiile utilizatorilor pentru a-i ajuta pe clienți să aleagă cele mai bune produse și servicii pentru organizațiile lor.
  • Aplicațiile partenerilor sunt disponibile pentru funcții esențiale de business precum administrarea canalului de vânzare, generarea de lead-uri, calitatea datelor, instrumente de productivitate, administrarea contractelor, previziuni, bonusuri pentru vânzări, plata compensațiilor și altele.
  • Oracle Cloud livrează cea mai extinsă suită de servicii de cloud public la standard enterprise, care include de asemenea soluții data-as-a-service (DaaS), SaaS, PaaS și IaaS.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Grupul de companii, fondate și conduse de Mădălin Dumitru, a încheiat anul trecut cu afaceri de 2,3 mil Euro. (Cyber Smart Defence) CSD gestionează probleme de securitate cibernetică pentru companii locale sau multinaționale precum ORANGE, CARREFOUR, TIRIAC HOLDING, FILDAS Group, PROTV, GOTHAER ASIGURARI, LibraBank, EMIRATES AIRLINES, AL HABTOOR GROUP etc. „Securitatea ciberne...

Citește tot arrow_forward

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Noile spații de birouri ale companiei, din clădirea Multinvest Business Center 2, sunt unele dintre cele mai moderne din oraș, cu acces la o serie de facilităţi și dotări de ultimă generație.Specialiștii Bitdefender de la Târgu Mureș se vor concentra pe dezvoltarea de software de securitate pentru dispozitive conectate, integrat în dispozitivul Bitdefende...

Citește tot arrow_forward

Două cunoscute grupări de limbă rusă, descoperite de experții Kaspersky Lab că folosesc aceeași infrastructură

Grupările de hacking BlackEnergy și Sofacy sunt considerate doi dintre principalii actori din peisajul modern al amenințărilor cibernetice. În trecut, activitățile lor au dus deseori la consecințe grave, la nivel național. BlackEnergy a provocat unul dintre cele mai cunoscute atacuri cibernetice din istorie, atacând instalațiile energetice ucrainene în 2015, ceea ce a du...

Citește tot arrow_forward