PRAS Consulting susține reformele de modernizare a domeniului medical din România

28 ianuarie 2015

PRAS Consulting a susținut reformele din domeniul medical din România, încheind pe parcursul anului 2014 un parteneriat pentru distribuția cititoarelor de carduri Gemalto și sprijinind procesului de certificare al acestora de către CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate).

PRAS Consulting a susținut reformele din domeniul medical din România, încheind pe parcursul anului 2014 un parteneriat pentru distribuția cititoarelor de carduri Gemalto și sprijinind procesului de certificare al acestora de către CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate). Gemalto este unul dintre liderii pieței globale de astfel de echipamente, compania fiind recunoscută pentru calitatea produselor sale.

Paul Roman, Director General al PRAS Consulting, a declarat: “În cei peste 12 ani de activitate, compania noastră s-a impus printr-un nivel ridicat de calitate a serviciilor oferite. Pentru a oferi soluții și servicii de calitate este foarte important ca fiecare componentă hardware și software să fie testată și să ofere un grad ridicat de disponibilitate și să răspundă nevoilor clienților. Așa am ales și soluțiile și cititoarele de carduri Gemalto, soluții pe care le-am testat deja în diverse implementări pentru mediul privat. Extinderea în domeniul medical este o continuare a colaborării noastre cu Gemalto.”

“Între cele 17 modele agreate de CNAS, au fost incluse și trei modele Gemalto. Toate modelele oferă un set de funcționalități standard și avansate pentru medicii de familie, fiind compatibile cu aplicațiile specifice din domeniu. Un alt aspect important, în ceea ce privește echipamentele Gemalto este simplitatea instalării și utilizării acestora. Lista modelelor Gemalto certificate de CNAS include: Gemalto USB SmartCard reader, PSB 120110A și  PC USB TR (s-a numit anterior IDBridge CT30).” precizează  Andrei Suciu, Director de Vânzări, PRAS Consulting.

Gemalto a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 2,4 miliarde EUR, compania oferind o gamă completă de soluții din categoria identity & access pentru diverse domenii (financiar-bancar, guvernamental, sănătate, e-guvernare etc.). Gemalto are mai multe referințe în zona cardurilor de sănătate, printre țările care au apelat la soluțiile companiei se numără: Franța, Germania, Finlanda, Slovenia și Mexic. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Cercetătorii Kaspersky Lab au constatat că numărul de atacuri care folosesc software periculos pentru dispozitive mobile aproape s-a dublat, în numai un an. În 2018 au existat 116,5 milioane de atacuri, comparativ cu 66,4 milioane, în 2017, cu o creștere semnificativă a numărului de utilizatori unici afectați. În ciuda faptului că sunt atacate mai multe dispozitive,...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Cunoscută ca fiind una dintre soluțiile soluțiile software cu eficiență mare în contextul securității organizaționale, Centraleyezer aduce beneficiile sale mai aproape de utilizatorii corporate printr-o campanie dedicată. ...

Citește tot arrow_forward