Prima integrare între un sistem CRM și un sistem de GPS Tracking, dezvoltată de Nexus Electronics

16 noiembrie 2015

În decursul celor 9 ani de activitate am observat că principala dorință a managerilor atunci când apelează la aplicații de monitorizare nu este să își spioneze angajații, ci să ințeleagă mai bine cum se desfășoară activitatea în companie.

În decursul celor 9 ani de activitate am observat că principala dorință a managerilor atunci când apelează la aplicații de monitorizare nu este să își spioneze angajații, ci să ințeleagă mai bine cum se desfășoară activitatea în companie.

Nexus Electronics aduce pe piața de software în premieră o integrare importantă, ce va ușura colaborarea între departamentul de vânzări si persoanele care se deplaseaza în teren.

Integrarea va fi disponibilă începând cu 15 noiembrie.

Folosind sistemele noastre integrate, managerii vor putea vedea clar cine sunt clienții cei mai importanți pentru compania lor (în funcție de valoarea contractelor câștigate), unde sunt localizați pe hartă, dar și cât de des sunt vizitați de către agenții de vânzari. Pe baza informaților obținute vor putea decide dacă modul în care se desfășoara activitățile este unul potrivit sau dacă există loc pentru îmbunătățiri în programul zilnic.

Cum funcționează legătura între cele doua aplicații?

Primul avantaj oferit de această integrare este crearea unei baze comune de puncte de interes, vizibile atât în aplicația CRM, cât și în sistemul de GPS Tracking. De fapt, atunci când o persoana din departamentul de vânzari sau suport clienți introduce în Zimplu CRM datele unei companii, poziția ei pe hartă este marcată automat în Nexus GPS Tracking, pe baza adresei înregistrate. Astfel, toate vizitele sunt înregistrate automat, fără ca angajatii ce se deplasează în teren să creeze la rândul lor puncte de interes.

Ulterior, când un agent își programează ca task o vizită la adresa respectivă sau adaugă o notiță prin care face sumarul vizitei sale, Nexus GPS Tracking va verifica dacă mașina atribuită în sistem agentului a ajuns la sediul clientului în cursul zilei și cât timp s-a aflat acolo.

Nexus Electronics SRL

Nexus Electronics SRL a fost fondata in anul 2006, in Bucuresti, Romania. Activitatea principala a companiei o constituie dezvoltarea de sisteme informatice pentru reducerea costurilor operationale ale companiilor.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward