Primul portal est european dedicat BPM

16 iunie 2014

Agora Group a lansat vineri, 13 iunie, portalul www.bpmeasterneurope.org în cadrul unui mic dejun de afaceri desfășurat la Hotel DoubleTree By Hilton.

Primul portal est european dedicat BPM

Agora Group a lansat vineri, 13 iunie, portalul www.bpmeasterneurope.org în cadrul unui mic dejun de afaceri desfășurat la Hotel DoubleTree By Hilton.

BPM EE Forum este un proiect AGORA care își propune să promoveze cultura BPM (Business Process Management) în Europa de Est, precum și să devină o referință esențială în ceea ce privește informațiile de piață și resursele din acest domeniu.

Acest proiect este destinat atât publicului larg, cât și cercetătorilor și practicienilor în domeniul Business Process Management (BPM) din Europa de Est.

BPM EE Forum va acoperi toate aspectele legate de BPM, incluzând teoria, modelele, tehnicile, arhitecturile, sistemele și studiile empirice și își propune să îi implice pe cei mai renumiți reprezentanți ai comunității BPM din întreaga lume (vendori, consultanți, integratori, instituții, administrație publică etc.) în conversații, tutoriale și discuții științifice.

Astfel, ne propunem să contribuim la crearea, administrarea și împărtășirea de cunoștințe despre lumea proceselor de business, despre administrarea și îmbunătățirea lor.

Prin intermediul www.bpmeasterneurope.org ne dorim sincer să avem oportunitatea de a împărtăși cele mai bune practici și povești de succes ale celor mai prestigioase companii și cele mai inovatoare și revoluționare soluții software disponibile pe piața din Europa de Est.

Despre Agora

Agora Group este prezent în piaţa publicaţiilor de IT&C din 1992, publicând de-a lungul timpului reviste ca PC REPORT, Open – Tehnologia Informaţiei, Byte România, Net Report, Gazeta de informatică, PC Magazine România, eWeek România, Channel Partner România, suplimentul Zoom, anuarul SinteTIC, IT Trends și Digital Trends.

Începând din 2005, Agora Group şi-a completat portofoliul de produse cu conferinţe de specialitate, domeniu care este într-o creştere considerabilă datorită expertizei şi recunoaşterii echipei în piaţă. Astfel, a fost lansat roadshow-ul de conferinţe SolePAD (Soluţii eficiente pentru afaceri durabile), iar în 2008 aria conferinţelor organizate de Agora Group s-a extins cu seria de conferinţe ATC (Agora Technology Conferences) precum şi cu seria de mese rotunde IT Trends.

În prezent, Agora Group deţine în portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, conferințele eHealth, eduVision, Programatica, Agile Tour, roadshow-ul „Digital Agenda for Romania” şi portalul online Agora cu serviciul de ştiri AgoraNews.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou la Târgu Mureș, al cincilea din România al companiei, pe lângă cele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara....

Citește tot arrow_forward

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

În fiecare zi, în România se lansează peste 50 de magazine online. În 2018, numărul lor s-a dublat până la un record de 15.000 de comercianți.

Citește tot arrow_forward