Primul proiect de SAP Business One HANA a devenit funcţional în România

08 decembrie 2015

Tot mai multe companii romaneşti înţeleg valoarea adusă de tehnologie şi investesc în soluţii de ultimă generație pentru procesarea și analiza rapidă a datelor.

Tot mai multe companii romaneşti înţeleg valoarea adusă de tehnologie şi investesc în soluţii de ultimă generație pentru procesarea și analiza rapidă a datelor.

Retailerul online Fashiondays.ro are deja în exploatare o soluţie bazată pe noua platformă SAP Business One HANA prin care accelerează procesele operaţionale și imbunătățește deciziile.  Comerţul online are o dinamică deosebită, o astfel de companie generând peste 150.000 de note contabile şi peste 500.000 de înregistrări pe conturi în fiecare lună, iar analiza indicatorilor economici şi realizarea rapoartelor de activitate necesită o putere mare de procesare a datelor.

Pentru a obţine nivelul dorit de performantă Fashiondays.ro a contractat Coresystems, companie tehnologica cu sediul în Elvetia, și System Innovation România pentru implementarea versiunii localizate a SAP Business One HANA versiunea 9. Mulţumită tehnologiei in-memory și a eliminării proceselor de pregătire și preagregare a datelor, SAP HANA oferă o viteză incredibilă în procesarea datelor şi poate livra, în timp de secunde, cele mai complexe rapoarte manageriale. Proiectul fashiondays.ro reprezintă prima implementarea comercială funcţională a platformei SAP Business One HANA în România.

Proiectul de la Fashiondays.ro a fost derulat în parteneriat cu firma elveţiană Coresystems, care a contractat System Innovation Romania pentru expertiza dovedită pe SAP Business One şi localizarea produsului. Mă bucur că echipa a avut competenta derulării unui astfel de proiect  pe o tehnologie atât de nouă.  Datorită performantei pe care o livrează, mă aştept ca tot mai mulţi clienţi să opteze pentru SAP HANA, mai ales în contextul reducerii costurilor componentei hardware” afirmă Irina Oprea, Director General, System Innovation România.

SAP Business One HANA este o platfomă inovativă dedicată companiilor mici şi medii care integrează, într-un singur produs, aplicațiile tranzacționale și cele analitice pe o bază de date in-memory. Astfel, platforma beneficiază de putere suplimentară în procesarea datelor, cu precădere pentru analizele în timp real. Soluția îmbunătățește semnificativ viteza de lucru a aplicațiilor de planificare și gestiune resurse, producție, analiză financiară, vânzări, resurse umane etc.  SAP HANA este produsul fanion al companiei germane și reprezintă o abordare nouă în dezvoltarea soluțiilor de tip ERP.

System Innovation Romania

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa p...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Suntem SAP Gold Partner. Ce înseamnă aceasta pentru clienţii System Innovation România?

Tocmai ce am primit o veste bună: am devenit SAP Gold Partner. Dacă este „Gold” înseamnă că e bine, atât pentru că este cel mai înalt nivel de parteneriat cu SAP atins în România, cât şi pentru că local sunt doar patru parteneri Gold, iar noi suntem singura companie pe SAP Business One. Pe portalul de parteneri, denumirea corect...

Citește tot arrow_forward

Treci la un nivel superior cu SAP Business One

Companiile cresc asemenea copiilor, unele mai repede, altele mai încet, ajutate de evoluţia economiei, inspiraţia managerilor, ingestia de capital şi inovaţie etc. Statisticile arată că 1 din 2 companii româneşti reuşesc să facă profit, care în cazul a cca 37% trece de 20% din cifra de afaceri (vezi Raport BNR Stabilitate Financiara 2019 https://www.bnr.ro/Publicat...

Citește tot arrow_forward

Află care sunt Top 5 automatizări cu roboţi software cerute în România

Robotic Process Automation (RPA) este un termen foarte utilizat astăzi. Ignorați însă zgomotul de fond şi încercaţi să vedeţi dincolo de titlurile din mass media. Ce înseamnă mai exact automatizarea unui proces? Ce parte din activitatea angajaţilor companiei are un caracter repetitiv şi poate fi derulata cu ajutorul unui robot software?  Într-un mod eron...

Citește tot arrow_forward