Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

19 martie 2019

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Solicitările și Condițiile Inițiale.

Înaintea introducerii sistemului de management al documentelor (DMS), DocuWare, departamentul de achiziții avea întârzieri din cauza folosirii în mod obișnuit a email-urilor și a documentelor de tip hârtie ca moduri de comunicare și gestionare a etapelor din proces.

Apăreau versiuni noi de documente din cauza actualizării de informații sau a schimbului de email-uri. Dintre ele, unele dispăreau iar procesul de lucru întârzia.

Etapa de autorizare însemna obținerea a patru semnături. Dacă persoanele responsabile lipseau din diferite motive, sau solicitau informații suplimentare, se pierdea mult timp pentru etapele principale ale procesului de achiziții.

Soluția.

Teama că platforma nu va fi utilizată deoarece, de peste 30 de ani angajații erau obișnuiți cu modul vechi de lucru, a dispărut cu decizia de implementare a DocuWare, foarte ușor de folosit.

DocuWare Cloud este ușor de folosit, intuitiv. Astfel, oamenii s-au obișnuit repede cu noul mod de lucru și chiar au venit cu idei de noi de îmbunătățire a setării sistemului.

Capacitatea DocuWare de configurare a fluxurilor de aprobare; accesul facil și de oriunde la documentele de aprobat; eliminarea a 2-3 kilomentri parcurși de către angajați pentru obținerea semnaturile necesare comenzilor; transmiterea comenzilor către furnizori direct din arhivă (fără scanarea lor).

În prezent, procesul de achiziții este digitizat. Zilnic, angajații lucrează cu DocuWare Cloud astfel:  trimit cererile de achiziții în format electronic; găsesc documentele în arhiva electronică și folosesc termeni de căutare astfel acceasează rapid documentele.

Beneficiile digitalizării prin DocuWare Cloud

Procesul de achiziții în firma Comelf s-a eficientizat considerabil.

Avantajele aduse de noul mod de lucru sunt:

  • Găsirea mult mai rapidă a informațiilor necesare
  • Etapele procesului de achiziții se întâmplă într-un timp mai scurt
  • Îmbunătățirea semnificativă a calitatății când se compară serviciile furnizorilor
  • Transparența desfășurării proiectelor
  • Comunicarea eficientă dintre departamentele: achiziții și vânzări.

DocuWare reduce considerabil eforturile echipei IT din interiorul companiei.

Beck et al.

Beck et al.

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platf...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
Recomandat Softlead
DocuWare

DocuWare este o soluţie de ultimă generaţie pentru managementul documentelor electronice. Acesta poate procesa automat orice tip de document (documente financiar-contabile, documente administrative, prezentări, contracte) indiferent de sursă, prin proceduri interne de control, care sunt apoi clasificate si puse la dispozitia utilizatorului, pentru accesare ulterioara.Cu ajutorul DocuWare, toa...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

3 startup-uri tech românești, selectate printre cele 30 de companii inovatoare, care vor prezenta pe scena South East Europe Tech Tour 2019

Companiile au câștigat o competiție riguroasă, la care au participat sute de startup-uri din 13 țări din Europa de Sud-Est

Citește tot arrow_forward

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward