Progresul economiei românești este influențat de folosirea soluțiilor informatice

16 septembrie 2015

Soluția de tip SIVECO Business Analyzer oferă mobilitate managerilor și ajută la alinierea proceselor de afaceri la cerințele erei digitale

Soluția de tip SIVECO Business Analyzer oferă mobilitate managerilor și ajută la alinierea proceselor de afaceri la cerințele erei digitale

Mobilitatea a devenit una dintre cerințele tot mai acute ale tuturor organizațiilor. Pentru a veni în sprijinul companiilor românești, SIVECO România a adoptat mobilitatea ca una dintre caracteristicile de bază ale soluțiilor sale informatice. Acestea sunt proiectate și dezvoltate pentru utilizarea de pe dispozitive mobile, în Cloud și facilitează alinierea mediului de afaceri românesc la cerințele erei digitale.
Una dintre soluțiile informatice foarte apreciate de companiile din România este aplicația de tip Business Intelligence - SIVECO Business Analyzer - ce permite managerilor să fie informați în orice moment, de oriunde ar fi și să poată lua decizii obiective, pentru eficietizarea proceselor de afaceri.

„Accesul rapid la starea business-ului este esențială pentru manageri. Aplicația SIVECO Business Analyzer permite acestora să acceseze în orice moment, de pe tabletă sau smart-phone, indicatorii relevanți ai companiei pentru a lua cele mai bune decizii de business. Managerii pot consulta în timp real indicatorii de performanță ai companiei, ce sunt prezentaţi într-o formă sugestivă, uşor de gestionat şi de personalizat. Astfel, alegând mobilitatea oferită de sistemul nostru, managerii preiau cu succes controlul întregii lor afaceri”, spune Ștefăniță Ghiță, director dezvoltare SIVECO Applications.

În funcție de specificul companiei lor, managerii decid ce criterii sunt de interes în analiza business-ul lor şi în ce formă să acceseze datele, spre exemplu sub formă tabelară sau grafice. Analizele sunt n-dimensionale și urmăresc criterii relevante pentru fiecare business: clienţi, furnizori, intervale de timp, ţări, regiuni, judeţe, oraşe, departamente, structură buget, conturi contabile, venituri, cheltuieli, tipuri de costuri, salariaţi, funcţii salariaţi, grade de pregătire, tipuri de echipamente, tipuri de intervenţii etc. Specialiștii SIVECO sunt la dispoziția clienților și, raportat la necesitățile specifice ale ficărui business, pot modela orice alţi indicatori n-dimensionali. Aplicația dispune și de facilitare de alertare prin email sau SMS care permite managerului să primească rapoarte din sistem și să fie informat în permanență.

În plus, managerii pot urmări în permanență activitățile de business ce prezintă probleme și pot accesa date care duc la descoperirea cauzelor, luând astfel decizii obiective asupra afacerii lor.
Până în prezent, zeci de companii private și publice din toate domeniile de activitate din România au ales SIVECO Business Analyzer ca aplicație managerială ce facilitează analiza integrată a indicatorilor de performanță și care răspunde nevoii actuale de mobilitate.

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward