Rampad utilizeaza solutia SocrateCloud pentru constructii pentru suport managerial

05 octombrie 2016

SocrateCloud ERP pentru constructii si SocrateBI sustin dezvoltarea activitatii companiei Rampad si ofera suport managerial in drumul sau catre succes. Rampad activeaza in domeniul confectiilor metalice, constructiilor si tamplariei PVC si aluminiu si a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 3 milioane de Euro. 

Rampad utilizeaza solutia SocrateCloud pentru constructii pentru suport managerial

SocrateCloud ERP pentru constructii si SocrateBI sustin dezvoltarea activitatii companiei Rampad si ofera suport managerial in drumul sau catre succes. Rampad activeaza in domeniul confectiilor metalice, constructiilor si tamplariei PVC si aluminiu si a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 3 milioane de Euro. 

Rampad face parte din grupul de firme Metabras, cu o istorie de aproape 22 de ani pe piata romaneasca. Metabras s-a infiintat in 1994 ca business de familie, fiind unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de servicii de procesare si comercializare otel beton, productie de elemente de fier forjat si alte produse siderurgice si de constructii. În cei aproape 22 de ani de activitate, grupul a fidelizat 2.000 de clienti, a livrat 164.000 tone de otel fasonat si debitat, 7.200 de locuinte au fost construite utilizandu-se otelul Metabras si s-au produs 2.800 kg de cuie.

La 4 ani de la infiintare, Rampad exceleaza atat ca antreprenor general in constructii civile, industriale si agricole, dar si in proiecte de fabricare a confectiilor metalice.

“Afacerea Rampad a crescut frumos. Am inceput initial cu constructiile, intr-un an sau doi am realizat ca avem nevoie si de confectii, iar ulterior am ajuns la structuri metalice. Mai nou am lansat si divizia de tamplarie aluminiu si PVC. În acest fel putem asigura tot ce inseamna santier de la A la Z”, spune Catalin Ceposu, CEO Rampad.

SocrateCloud asigura gestiunea eficienta a proiectelor de constructii pe care Rampad le are, garantand respectarea termenelor si a bugetelor, in vederea maximizarii satisfactiei clientilor. Rampad isi urmareste cu ajutorul solutiei complete pentru constructii executia lucrarilor prin inregistrarea si urmarirea consumurilor de materiale, manopera, utilaje si transport pe proiect, faze si subfaze. De asemenea, gestioneaza si activitatile de vanzare si financiar-contabile, iar rapoartele specifice constructiilor ofera managementului o vedere de 360 de grade asupra companiei, control operational si suport decizional.

Cel mai important beneficiu al implementarii SocrateCloud este partea de raportare. Posibilitatea de a urmari profitabilitatea pe proiecte, pe faze si subfaze ajuta managementul Rampad sa inteleaga unde este loc de optimizare, ce trebuie corectat si cum pot fi maximizate profitul si randamentul.

“În SocrateBI am definit impreuna cu echipa BITSoftware cele mai importante rapoarte pentru o companie de constructii, printre care se regasesc P&L, raportul planificat versus realizat, solduri neachitate, raportul cheltuielilor nealocate sau productia in curs”, declara Catalin Ceposu.

Prin implementarea solutiei complete pentru constructii, Managerii de Divizie au devenit mult mai autonomi.

“Datorita implementarii SocrateBI sedintele cu Managerii de Divizie sunt mult mai eficiente si dureaza mai putin. Vorbim pe aceleasi cifre si le putem discuta si telefonic; chiar si 15 minute sunt suficiente pentru a clarifica anumite aspecte”, a mai declarat Ceposu.

Toate aceste functionalitati fac ca SocrateCloud sa fie alegerea potrivita pentru toate companiile de constructii al caror management doreste sa aiba o perspectiva clara asupra afacerii.

Studiul de caz Rampad poate fi descarcat de aici.

BITSoftware are la activ sute de proiecte de implementare a sistemului Socrate ERP in constructii, distributie, agro, retail sau productie, iar companiile care au apelat la noi folosesc cu succes solutiile noastre pentru gestiunea intregii activitati, reducand costurile operationale si optimizand toate procesele.

BITSoftware

Cu peste 26 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 300 de clienti si implementari de succes in peste 70 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si construc...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Studiul „Hei, Alexa!” confirmă: 95% dintre consumatori generației Y sunt reticenți în a avea o experiență la cumpărături asistată de roboți

Studiul realizat la nivel global evidențiază clivajul imens dintre retaileri și consumatorii generației Y și oferă concluzii interesante despre rolul noilor tehnologii în experiența la cumpărături

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

RARo - cel mai nou joint-venture anunțat local

Accesa, una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România, își consolidează poziția în industriile de Asigurări și Servicii Financiare, Medicală și Telecomunicații prin intermediul noului joint-venture cu Ratiodata GmBH. Noua companie Ratiodata Accesa Romania SRL (RARo) combină vasta experiență a Ratiodata în numeroase industrii, cu expertiza Acce...

Citește tot arrow_forward