Raport Forrester: Evaluarea soluțiilor SFA – trimestrul 2 al anului 2017

02 Aug 2017

Bazat pe o selecție a celor mai importante criterii de evaluare a aplicațiilor software de eficientizare și creștere a vânzărilor, și deloc puține (35), Forrester publică un raport al celor celor importanți jucători de pe piață: bpm'online, CRMNEXT, Infor, Microsoft, NetSuite, Oracle, Pegasystems, Salesforce, SAP, and SugarCRM.

Raport Forrester: Evaluarea soluțiilor SFA – trimestrul 2 al anului 2017

Pornind de la cea mai simplistă utilizare a unui sistem informatic dedicat vânzărilor, Forrester punctează două aspecte importante pe care acesta trebuie să îl îndeplinească: crearea unui flux eficient de vânzări în jurul activităților de account și contact management. Și, totuși, doar despre acestea se vorbea acum aproximativ 20 de ani în statele dezvoltate. Acum, aplicațiile dedicate eficientizării, monitorizării și creșterii vânzărilor îndeplinesc un set complet de roluri și îi oferă beneficiarului multiple funcționalități:

În topul publicat, Forrester a ales să nu includă acei dezvoltatori de aplicații software ale căror soluții au fost create pentru o nișă unică.

Așadar lista criteriilor de includere se continuă cu:

Mai multe informații despre raport aici.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul