Regatta IT sau despre pasiuni, competiție și tehnologie pe mare

07 septembrie 2016

Week-end-ul trecut, în perioada 3-4 septembrie 2016, 10 veliere și peste 90 de pasionați de tehnologie au dat laptopurile pe timone, birourile pe veliere, păstrând spiritul competitiv și dorința de socializare.

Regatta IT sau despre pasiuni, competiție și tehnologie pe mare

Week-end-ul trecut, în perioada 3-4 septembrie 2016, 10 veliere și peste 90 de pasionați de tehnologie au dat laptopurile pe timone, birourile pe veliere, păstrând spiritul competitiv și dorința de socializare.

La inițiativa Softlead, 12 companii de IT (Zitec, Capgemini, RoWeb, IntelActSoft, SoftwareArtist, Jademy, Endava, Tremend, ExecutorIT, PitiClic, MReady, CloudHero) s-au întrecut într-o competiție de sailing organizată în Marina Limanu, sub coordonarea skipperilor profesioniști SetSail NauticSchool.

Inițiativa a pornit de la provocarea de a crea oportunități de socializare și de creștere a interacțiunii în cadrul echipelor în afara spațiilor cu iz organizațional, pe mare. Timp de 2 zile, echipajele înscrise au beneficiat de acces la o sesiune de instruire specializată, de o cursă cu rol de punere în practică a informațiilor acumulate, precum și de Regatta propriu-zisă.

Ceremonia de premiere a participanților a avut pe podium companiile Zitec (locul I), MReady (locul II) și Endava (locul III).

“Sunt industrii competitive, care pun accent pe tenacitate, inteligență, spirit de echipă, iar profesioniștii din tehnologie se încadrează perfect în acest profil. Mixul dintre toate acestea și experiența navigației a fost principiul ce a stat la baza Regattei IT”, Alexandra Roată, Softlead.

De asemenea, pentru că sailing-ul unește comunitățile, Vector Watch sprijină Regatta IT și pasionații de tehnologie cu un premiu special. Dacă esti developer român, înscrie-te acum în concursul "Streams Competition" și creeaza cel mai bun și relevant flux de informații pentru sailing.

Vei putea câștiga un Vector Luna cu Silicon, rezistent la apă și cu autonomie de 30 de zile!  Regulamentul complet este disponibil aici.

Urmeaza toate etapele propuse de organizatori, precum și regulamentul din concurs, iar când denumești streamul de informații, nu uita să incluzi cuvintele "Sail" sau "Sailing"!

Selecție galerie foto oficială:

https://www.facebook.com/regattait/

http://bit.ly/2c1XhSQ

Organizator: Softlead, SetSail NauticSchool

Parteneri: Ford Romania, Vector Watch, Constantin Nautics, Cufir.ro, BlueFilm, JetBrains, SmartWeb.

Parteneri media: Digi24, Radar de media, ARIES, PRWave.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward