Rețeaua de afiliați Avangate coordonată din România ajunge pe primul loc în lume printre rețelele specializate pe produse digitale

25 februarie 2015

Avangate, lider pe piața de soluții de comerț electronic pentru producătorii de software, Cloud și servicii online, obține locul patru în clasamentul Online Advertising Blue Book Top 20 CPS Affiliate Networks pentru 2015, fiind totodată prima rețea specializată pe produse digitale în cadrul aceluiași top. Cu o creștere de șapte  poziții față de 2014 și 10 poziții față de anul precedent, acest clasament reflectă succesul Av

Rețeaua de afiliați Avangate coordonată din România ajunge pe primul loc în lume printre rețelele specializate pe produse digitale

Avangate, lider pe piața de soluții de comerț electronic pentru producătorii de software, Cloud și servicii online, obține locul patru în clasamentul Online Advertising Blue Book Top 20 CPS Affiliate Networks pentru 2015, fiind totodată prima rețea specializată pe produse digitale în cadrul aceluiași top. Cu o creștere de șapte  poziții față de 2014 și 10 poziții față de anul precedent, acest clasament reflectă succesul Avangate în domeniul marketingului prin afiliați, precum și sprijinul considerabil primit din partea afiliaților, clienților și agențiilor cu care firma lucrează.

Topul 20 Blue Book este realizat de către mThink și are drept criterii de clasament reputația, clientela, popularitatea și dimensiunile a peste 400 de rețele de afiliere globale. O parte importantă a procesului de clasificare este reprezentată de chestionarea a peste 32.000 de persoane din industrie, alături de metodele tradiționale de cercetare de piață, opinii agregate ale experților în afiliere, date de trafic online și indicatori de măsurare a influenței în domeniu.

“Avangate continuă să evolueze într-un mod impresionant de la an la an în cadrul clasamentului Blue Book, bucurându-se de un sprijin puternic din partea comunității de vânzători.” spune Chris Trayhorn, CEO mThink. “Fiind prima rețea de afiliați specializată pe bunuri digitale în clasamentul actual, Avangate este dovada că specializarea și calitatea serviciilor sunt foarte apreciate în această industrie dinamică.”

“Marketingul prin afiliați continuă să crească și, împreună cu el, și cererea pentru rețelele de distribuție de calitate ridicată, specializate pe diverse verticale.” spune Michael Ni, CMO/SVP Marketing și Produse la Avangate. “Rețeaua noastră este orientată către software și servicii online și către satisfacerea cerințelor specifice ale modelelor de business bazate pe abonamente și produse digitale. Suntem, de asemenea, extrem de atenți la calitatea suportului pe care îl oferim și trebuie să le mulțumim afiliaților și clienților pentru recunoașterea oferită și pentru contribuția adusă la această creștere fără precedent în clasamentul Blue Book.”

Una dintre principalele platforme de marketing prin afiliați pentru produse digitale la nivel global, rețeaua de peste 50.000 afiliați a Avangate a obținut o creștere de peste 80% în vânzările totale generate de afiliați în 2014, comparativ cu 2013.  Media valorică a unei comenzi și ratele de conversie în rețeaua Avangate pe zonele software, eBooks și servicii online au înregistrat o evoluție ascendentă de la an la an, produsele digitale fiind acum una dintre categoriile cu cele mai rapide creșteri pentru afiliați.

Pentru mai multe informații despre Avangate și despre posibilitățile de creștere a vânzărilor de software, SaaS și servicii online, puteți citi un sumar pe pagina Soluții de Comerț Electronic Avangate.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward