Romain Lavault și fonduri de 215 milioane de dolari pentru idei de afaceri – prezenți la București, la ediția a treia a Conferințelor Foundry

25 septembrie 2014

Grupul de firme Gemini Solutions și Gemini Foundry Inc au organizat în data de 23 Septembrie 2014, la București, a treia ediție a Conferințelor Foundry, avându-l ca invitat special pe Romain Lavault, partener Partech Ventures.

Grupul de firme Gemini Solutions și Gemini Foundry Inc au organizat în data de 23 Septembrie 2014, la București, a treia ediție a Conferințelor Foundry, avându-l ca invitat special pe Romain Lavault, partener Partech Ventures.

Evenimentul a avut loc la clădirea Sky Tower, etajul 34.

Cine este Romain Lavault?

Romain Lavault este General Partner și Head of Seed/Early Stage Fund la Partech în Paris. Partech Ventures este una dintre cele mai puternice companii de investiții de pe piețele din Statele Unite și Europa. Fondată in 1982, Partech are acum birouri San Francisco, Paris și Berlin, dispunând de fonduri de peste 215 milioane $ destinate, cu precădere, ideilor de afaceri din domeniul IT. De-a lungul anilor, compania a sprijinit zeci de inițiative business, devenite adevărate povești de succes.

Printre vorbitori, s-au numărat și Theo Nissim – CEO & Founder Gemini Solutins, Radu Popovici – Asociat Gemini Solutions Foundry și Șerban Țîr – CTO Gemini Solutions.

Cele mai bune idei de afaceri, prezentate in pitching session!

Antreprenorii înscriși la eveniment au avut, de asemenea, posibilitatea de a-și prezenta ideile de business, într-o sesiune interactivă de pitching. Astfel, în a doua parte a conferinței, au fost expuse trei dintre cele mai interesante proiecte ale participanților înscriși. Accesul la eveniment, și implicit la sesiunea de prezentări, s-a realizat gratuit, pe baza înregistrării online pe site-ul www.gemsfoundry.com și a confirmării de participare.

Gemini Solutions

Fondată în anul 2005, grupul de companii Gemini Solutions (www.geminisols.com) a crescut de la trei la peste 100 de ingineri specializați în dezvoltarea și testarea aplicațiilor software, cu o bogată experiență dobândită în companii din Statele Unite ale Americii, Europa de Vest și Israel.

În sediile din Palo Alto, București și Cluj, inginerii Gemini Solutions sunt orientați pe inovație, pe oameni cu inițiativă, antreprenori și mai ales pe obținerea de rezultate dorind să încheie parteneriate cât mai diverse cu multe dintre companiile de top de pe plan mondial și startup-uri care prezintă un real succes.

De-a lungul timpului Gemini Solutions a lucrat cu multe startup-uri și companii cotate la bursă în diferite arii de expertiză care se extind de la soluții cloud la aplicații mobile și chiar la dezvoltarea de firmware.

Partenerii cheie ai Gemini Solutins din industria software sunt Cisco Systems, Criteo, Yummly, Simraceway și mulți alții.

Gemini Foundry Inc, accelerator destinat startup-urilor din România

Pentru a veni in sprijinul antreprenorilor din mediul IT din România, Gemini Foundry Inc, un accelerator destinat exclusiv startup-urilor IT din România, organizează o serie de conferințe ai căror invitați speciali sunt antreprenori și investitori străini, care activează în companii puternice și competitive la nivel internațional.

Mai mult, Gemini Foundry oferă gratuit echipelor acceptate în programul de accelerare spațiu de birouri la cheie cu toate utilitățile necesare și acces la săli de conferințe, ajutor în managementul afacerii, mentorship tehnic, îndrumare calificată legată de dezvoltarea sănătoasă și rapidă a business-ului, consultanță financiară și legală, dar și conexiuni cu fonduri de investiții din Silicon Valley. Spre deosebire de un accelerator care ajută startup-urile cu o listă predefinită de servicii și facilități, inițiativa Foundry este caracterizată de flexibilitate. Acceleratorul de afaceri ce face parte din grupul de firme Gemini Solutions construiește un pachet de servicii adaptat la nevoile startup-ului care a fost acceptat în programul de accelerare.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward