S-a lansat MARGO – aplicația software dedicată IMM-urilor

10 august 2020

La finalul săptămânii trecute, Yuka Mobili, companie românească specializată în comercializarea produselor de mobilier, a lansat aplicația MARGO, un produs software bazat pe experiența organizațională și pe nevoile reale ale Yuka Mobili.

S-a lansat MARGO – aplicația software dedicată IMM-urilor

Aplicația software este dedicată IMM-urilor din România, care au în plan creșterea eficienței și productivității interne, prin managementul proceselor de lucru adaptate fiecărei industrii în parte. Practic, MARGO este o aplicație de tip ERP, ce include funcționalități specifice de management al datelor, documentelor, modul de gestiune financiar-contabilă, integrare cu clientul de e-mail, cu o soluție de chat pentru eficientizarea comunicării interne, precum și un modul de gestionare al produselor.

„Margo conține module specializate, adaptate fiecărui tip de întreprindere, inclusiv un modul de facturare care va ușura activitățile de gestiune și contabilitate primară. Acest produs se diferențiază de celelalte soft-uri existente în România prin costul redus și perioada scurtă de implementare.” Serghei MARITOI, administrator Yuka Mobili.

Unul dintre cele mai importante obiective ale proiectului este dat de posibilitatea de a defini un pachet software modular, care să ofere flexibilitate, scalabilitate și capacitatea de a fi dezvoltat ulterior, prin includerea unor module specializate (în funcție de industrii).

Viziunea de business a companiei include o extindere a produsului pe piața din România pentru următorii 5 ani, acesta vizând utilizarea în rândul a peste 1 milion de useri activi.

Valoarea totală a proiectului a fost de 6,750,312.50 lei, iar valoarea cofinanțării de 3,468,174.25 lei.

MARGO este o aplicație dezvoltată cu ajutorul finanțării prin granturi europene, prin axa POC 2014 – 2020 – PROGRAMUL OPERAŢIONAL COMPETITIVITATE 2014 – 2020, Cod SMIS: 115978.

Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://margo.ro/ 

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward

2Checkout: Ce tendințe în eCommerce aduce anul 2020?

Magazinele online trebuie să își concentreze atenția pe experiența pe care o oferă cumpărătorilor, pe tehnologie și personalizarea serviciilor

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward