S-a lansat softul SCIM 946 pentru institutiile bugetare

14 noiembrie 2013

Implementarea noilor standarde modificate impuse de sistemul de control managerial reglementat de ordinul 1649/2011 reprezinta una dintre cele mai mari provocari ale ultimilor ani pentru functionarii institutiilor publice.

Implementarea noilor standarde modificate impuse de sistemul de control managerial reglementat de ordinul 1649/2011 reprezinta una dintre cele mai mari provocari ale ultimilor ani pentru functionarii institutiilor publice.

Acestia sunt pusi in fata realizarii unei documentatii complete de aproape 2000 de pagini in cazul in care institutiile nu isi permit sa plateasca ajutorul unor consilieri de specialitate sau sa astepte perioada lunga de obtinere a livrarilor ce poate ajunge pana la jumatate de an. Pentru aceste probleme, www.ControlInternManagerial.ro ofera cea mai simpla si practica solutie.

Ce inseamna lansarea ControlInternManagerial.ro

Site-ul este dedicat in exclusivitate institutiilor statului care sunt puse in fata misiunii aproape imposibile de a realiza intreaga documentatie conform cerintelor Uniunii Europene prin implementarea a 25 de standarde ce formeaza noul sistem de control intern introdus in anul 2011 prin ordinul 1649/ 2011 ce inlocuieste OMFP 946/2005.

Este vorba de un volum aproape imposibil de munca pentru functionarii publici, iar www.ControlInternManagerial.ro s-a lansat exact cu scopul de a usura aceasta munca si a face posibila tranzitia intr-un mod cat mai rapid si mai simplu. In acest scop, site-ul pune la dispozitia institutiilor bugetare un software care scurteaza procesul de la cateva luni la doar cateva ore.

Soft-ul disponibil pe ControlInternManagerial.ro

Este vorba de softul SCIM 946, numit dupa numarul intial de ordin OMFP pe 2005. Acesta functioneaza sub forma unei serii de sabloane personalizabile, in care datele necesare pot fi setate sa se autocompleteze si care acopera toate cele 25 de standarde ale noului sistem de control intern managerial.

Softul este usor de folosit, cu o interfata intuitiva pe care orice functionar obisnuit cu lucrul pe calculator o poate invata rapid, soft ce face posibila incheierea unei munci care ar dura cateva luni in doar cateva ore pentru pretul de doar 1500 de euro.

Prin comparatie, in momentul actual singurele doua alternative la acest soft sunt fie apelarea la functionarii institutiei pentru a completa intreaga documentatie, situatie in care acestia nu se mai pot ocupa de indatoririle obisnuite, fie apelarea la consilieri. Consilierii distribuie aceeasi livrabila ca si softul, insa cu un termen cuprins intre 2-6 luni pentru sume cuprinse intre 15.000 lei si 50.000 lei. Este vorba de cheltuieli pe care nu toate institutiile bugetare si le pot permite.

Despre Ultra Vision

Compania Ultra Vision a lansat in 2013 site-ul www.ControlInternManagerial.ro cu scopul de a oferi o alternativa la serviciile prea scumpe si prea lente oferite de consultanti. In urma succesului inregistrat de soft-ul SCIM 946 de la lansare, in momentul actual se afla in proiectare versiuni pentru scoli si spitale ce vor deveni disponibile pana in primavara anului viitor.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Mirro, aplicația dezvoltată de Zitec care crește performanța echipelor, se lansează internațional pe platforma Product Hunt

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, anunță lansarea la nivel internațional a Mirro.io, aplicație completă de management al performanței resurselor umane și cel de-al doilea produs propriu al companiei, prin listarea pe Product Hunt, una dintre cele mai mari platforme internaționale de resurse pentru industria IT. ...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward