SaaStock 2018 - de ce să nu ratezi un astfel de eveniment dacă ești parte a industriei aplicațiilor SaaS?

06 august 2018

Unul dintre cele mai importante evenimente globale din industria IT, dedicat în exclusivitate aplicațiilor software de tip Software as a Service, este, cu siguranță, SaaStock Dublin, ce anul acesta va avea loc în perioada 15-17 octombrie.

SaaStock 2018 -  de ce să nu ratezi un astfel de eveniment dacă ești parte a industriei aplicațiilor SaaS?

Peste 3000 de participanți, 1000 de companii, 100 de expozanți, 50 de țări reprezentate, 200 de VC-uri vor fi prezente la Dublin la SaaStock 2018.

SaaStock va aduce împreună manageri, co-fondatori, antreprenori, investitori și pasionați de industria software pentru a dezbate cele mai importante subiecte ale momentului: strategii de vânzări și de marketing dedicate produselor software de tip SaaS, management de produs, strategii și modalități de obținere a investițiilor, cum poate crește un produs SaaS de la stadiul de proiect la cel al unei companii evaluată la miliarde de euro, scalabilitate, comunicarea cu utilizatorii. De asemenea, evenimentul propune în agenda sa și dezbateri ce au în vedere segmentul pur tehnic al aplicațiilor software, prin tehnologii, previziuni, studii de caz.

Participă la SaaStock 2018

Pentru cei interesați, SaaStock a creat pachete de participare personalizate pentru parteneri, antreprenori, investitori sau start-up-uri. Pachetul Founder & Exec are un cost de pornire de la 999 Euro, ajungând la un maxim de 2999 Euro, cel dedicat investitorilor are costuri cuprinse între 1099 Euro și 1299 Euro. Pentru cel de tip Startup, companiile interesate trebuie să se adreseze direct organizatorilor, prin aplicarea la un program special creat pentru ele.

Soflead @SaaStock 2018

Echipa Softlead va fi prezentă la eveniment, așadar dacă nu poți ajunge, spune-ne ce ți-ai dori să aflăm pentru tine din interacțiuni directe cu speakerii sau din topic-urile care ți se par interesante pentru tine sau pentru business-ul tău. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Cum schimba tehnologiile practicile de management ale resurselor umane?

Tehnologia schimba in mod fundamental modul in care departamentele de resurse umane mentin relatiile cu angajatii, organizeaza documentele si analizeaza performantele echipelor. Folosite eficient, sistemele software fac munca specialistilor din domeniul resurselor umane mult mai productiva si sporesc gradul de multumire a angajatilor. Sa vedem cum au transformat tehnologiile practicile de manageme...

Citește tot arrow_forward

Care sunt industriile în care digitalizarea este primordială în această perioadă?

Într-o perioadă în care angajații și companiile descoperă tot mai mult beneficiile work from home, optimizarea proceselor de lucru, precum și digitalizarea celor mai importante industrii aflate în interacțiunea directă consumator – producător/comerciant sunt esențiale și se află în topul intereselor clienților Softlead.

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Mandrake a rămas nedectat timp de patru ani în aplicații din magazine oficiale

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.

Citește tot arrow_forward