Salesforce achiziționează Salesforce.org, divizia sa dedicată serviciilor de cloud, de tip non profit

02 mai 2019

Cunoscută ca fiind un segment independent ca organizare față de gigantul software Salesforce CRM, Salesforce.org are rolul de a ajuta ONG-urile și asociațiile cu rol filantropic prin oferirea accesului la tool-uri software dedicate, în funcție de verticalele pe care activează.

Salesforce achiziționează Salesforce.org, divizia sa dedicată serviciilor de cloud, de tip non profit

Achiziționarea Salesforce.org este evaluată la 300 de milioane de dolari, plătită către Salesforce Foundation.

Prin acest pas, accesul la tehnologii software va crește, iar instituțiile non-profit sau cele cu scop educațional vor putea beneficia de un plus de digitalizare, facil și în mod profesional.

Înainte ca această tranzacție să aibă loc, procesul de implementare al suitei Salesforce presupunea nu doar un timp mai îndelungat, ci și cunoștințe tehnice, pe care organizațiile non-profit, de obicei, nu le dețin la nivelul echipelor. De acum, aceste beneficii sunt incluse în implementarea propriu-zisă a soluțiilor software.

De asemenea, la nivelul companiei Salesforce, se discută posibilitatea ca pe viitor ONG-urile să beneficieze de costuri preferențiale pentru tehnologiile software, tocmai pentru că acestea au nevoie de un plus de susținere financiară, care să substituie lipsurile în materie de resurse umane, pe care companiile profitabile le pot integra facil.

Salesforce.org este folosit de peste 40.000 de organizații din toată lumea, oferind granturi de peste 260 de milioane de dolari.

Conform TechCrunch, tranzacția se va finaliza în trimestrele 2 sau 3 ale anului.

Sursa foto: VentureBeat

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea Industriei De Achiziții - Soluțiile Software Pentru Achiziții Reprezintă O Piață De 6 Miliarde De Dolari

Industria de software de tip CRM este acum cea mai mare din lume, depășind industria sistemelor de gestionare a bazelor de date, și se preconizează că va ajunge la peste 80 de miliarde de dolari până în 2025.

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai populare încuietori inteligente permite atacatorilor accesul informatic la dispozitivele de acasă

O vulnerabilitate de securitate prezentă în încuietorile inteligente August Smart Lock Pro permite atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci să controleze toate dispozitivele conectate din locuință.

Citește tot arrow_forward