Salesforce achiziționează Salesforce.org, divizia sa dedicată serviciilor de cloud, de tip non profit

02 mai 2019

Cunoscută ca fiind un segment independent ca organizare față de gigantul software Salesforce CRM, Salesforce.org are rolul de a ajuta ONG-urile și asociațiile cu rol filantropic prin oferirea accesului la tool-uri software dedicate, în funcție de verticalele pe care activează.

Salesforce achiziționează Salesforce.org, divizia sa dedicată serviciilor de cloud, de tip non profit

Achiziționarea Salesforce.org este evaluată la 300 de milioane de dolari, plătită către Salesforce Foundation.

Prin acest pas, accesul la tehnologii software va crește, iar instituțiile non-profit sau cele cu scop educațional vor putea beneficia de un plus de digitalizare, facil și în mod profesional.

Înainte ca această tranzacție să aibă loc, procesul de implementare al suitei Salesforce presupunea nu doar un timp mai îndelungat, ci și cunoștințe tehnice, pe care organizațiile non-profit, de obicei, nu le dețin la nivelul echipelor. De acum, aceste beneficii sunt incluse în implementarea propriu-zisă a soluțiilor software.

De asemenea, la nivelul companiei Salesforce, se discută posibilitatea ca pe viitor ONG-urile să beneficieze de costuri preferențiale pentru tehnologiile software, tocmai pentru că acestea au nevoie de un plus de susținere financiară, care să substituie lipsurile în materie de resurse umane, pe care companiile profitabile le pot integra facil.

Salesforce.org este folosit de peste 40.000 de organizații din toată lumea, oferind granturi de peste 260 de milioane de dolari.

Conform TechCrunch, tranzacția se va finaliza în trimestrele 2 sau 3 ale anului.

Sursa foto: VentureBeat

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SAP Business One versiunea 10, ce aduce nou clientul web?

Unul dintre avantajele versiunii 10 a SAP Business One este integrarea unui nou client web. SAP şi-a propus, de ceva vreme, să ofere utilizatorilor o experienţă unitară indiferent de dispozitiv: client desktop, client web sau aplicaţie mobilă. De aceea, în versiunea 10, clientul web a fost îmbunătăţit atât ca funcţionalităţi, cât şi ca ergonomie, cuvântu...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward