Salesforce achiziționează Tableau pentru 15.7 miliarde de dolari

10 iunie 2019

Compania Salesforce, cel mai cunoscut dezvoltator și implementator de soluții de tip CRM (Customer Relationship Manager), anunță achiziția Tableau, lider al aplicațiilor dedicate vizualizării datelor. Tranzacția este de 15.7 miliarde de dolari.

Salesforce achiziționează Tableau pentru 15.7 miliarde de dolari
“Prin această tranzacție, reușim să aducem alături cel mai mare dezvoltator și implementator CRM de cea mai cunoscută platformă dedicată datelor. Tableau ajută clienții să înțeleagă și să disemineze datele pe care le gestionează în propria companie, în timp ce Salesforce cunoaște perfect modul în care lucrează clienții”, Mark Benioff, CEO Salesforce.

Cu acces la volume impresionante de date ce vizează comportamentul clienților, poziționarea Salesforce ca lider global pe segmentul aplicațiilor CRM este dată de capacitatea sa de a anticipa trenduri, nevoi în companiile din toată lumea, ca parte a unui proces amplu și natural specific transformării digitale.

Tableau deține un portofoliu de peste 86.000 de clienți corporate, printre care Verizon, Schneider Electric, Southwest și Netflix.  În anul 2018, firma a raportat venituri totale de circa 840 de milioane de dolari.

În tot procesul tranzacțional, Salesforce este asistat de specialiștii casei de avocatură Wachtell, Lipton, Rosen & Katz și de la Morrison & Foerster LLP , iar Tableau de Cooley LLP.

Întregul proces al achiziției este așteptat să se finalizeze până la sfârșitul lunii octombrie 2019.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward