Salesforce achiziționează Tableau pentru 15.7 miliarde de dolari

10 iunie 2019

Compania Salesforce, cel mai cunoscut dezvoltator și implementator de soluții de tip CRM (Customer Relationship Manager), anunță achiziția Tableau, lider al aplicațiilor dedicate vizualizării datelor. Tranzacția este de 15.7 miliarde de dolari.

Salesforce achiziționează Tableau pentru 15.7 miliarde de dolari
“Prin această tranzacție, reușim să aducem alături cel mai mare dezvoltator și implementator CRM de cea mai cunoscută platformă dedicată datelor. Tableau ajută clienții să înțeleagă și să disemineze datele pe care le gestionează în propria companie, în timp ce Salesforce cunoaște perfect modul în care lucrează clienții”, Mark Benioff, CEO Salesforce.

Cu acces la volume impresionante de date ce vizează comportamentul clienților, poziționarea Salesforce ca lider global pe segmentul aplicațiilor CRM este dată de capacitatea sa de a anticipa trenduri, nevoi în companiile din toată lumea, ca parte a unui proces amplu și natural specific transformării digitale.

Tableau deține un portofoliu de peste 86.000 de clienți corporate, printre care Verizon, Schneider Electric, Southwest și Netflix.  În anul 2018, firma a raportat venituri totale de circa 840 de milioane de dolari.

În tot procesul tranzacțional, Salesforce este asistat de specialiștii casei de avocatură Wachtell, Lipton, Rosen & Katz și de la Morrison & Foerster LLP , iar Tableau de Cooley LLP.

Întregul proces al achiziției este așteptat să se finalizeze până la sfârșitul lunii octombrie 2019.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Operațiunea ShadowHammer: noi atacuri asupra lanțului de aprovizionare amenință sute de mii de utilizatori din toată lumea

Kaspersky Lab a descoperit o nouă campanie de tip APT (amenințare complexă și persistentă), care a afectat un număr mare de utilizatori prin ceea ce este cunoscut drept un atac asupra lanțului de aprovizionare. Cercetările noastre au arătat că autorii operațiunii ShadowHammer au vizat utilizatorii utilitarului ASUS Live Update, prin injectarea unui backdoor, cel puțin în perioada...

Citește tot arrow_forward

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Cyber Smart Defence (CSD), cea mai dinamică companie de securitate cibernetică fondată și condusă de antreprenori români, se află în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. 

Citește tot arrow_forward

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

În fiecare zi, în România se lansează peste 50 de magazine online. În 2018, numărul lor s-a dublat până la un record de 15.000 de comercianți.

Citește tot arrow_forward