SamMills Distribution își gestionează afacerea de 97 milioane RON cu soluțiile Senior Software

29 iunie 2015

SamMills Distribution, parte a grupului SamMills – liderul pieței de morărit, a ales soluțiile integrate ERP, SFA, WMS și Business Intelligence de la Senior Software. Compania urmărește astfel să își gestioneze mai eficient activitatea și să susțină creșterea accelerată a afacerii, ajunsă în prezent la peste 97 mil. RON.

SamMills Distribution, parte a grupului SamMills – liderul pieței de morărit, a ales soluțiile integrate ERP, SFA, WMS și Business Intelligence de la Senior Software. Compania urmărește astfel să își gestioneze mai eficient activitatea și să susțină creșterea accelerată a afacerii, ajunsă în prezent la peste 97 mil. RON.

SamMills Distribution este o companie dezvoltată pe mai multe direcții: distribuție la nivel național a produselor de băcănie, food și non food, a produselor din carne, vânzarea și îmbutelierea apei pentru sisteme watercooler, vânzare de băuturi calde în sistem vending și oferire de soluții pentru HoReCa. Nu în ultimul rând, SamMills Distribution este singurul producător de tortilla chips din România. De-a lungul timpului compania a crescut constant, dovadă fiind faptul că în anul 2014 a înregistrat o cifră de afaceri cu 56% mai mare față de anul anterior, ajungând la 97 milioane de RON.

„Volumul mare de documente emise, lipsa opțiunii de a înregistra anumite date relevante pentru dezvoltarea business-ului într-un mod sănătos și imposibilitatea generării unor rapoarte în timp real erau doar câteva dintre problemele cu care ne confruntam în momentul în care am decis să facem implementarea. Soluțiile informatice de la Senior Software ne-au convins că sunt ceea ce compania noastră are nevoie pentru a organiza activitatea tuturor departamentelor. Faptul că ne-au oferit acces la o soluție integrată a fost un aspect decisiv în luarea deciziei de colaborare.”  a declarat domnul Petronel Rus, Director GeneralSamMills Distribution.

În trecut compania utiliza mai multe sisteme neintegrate care nu au reușit să țină pasul cu nevoile actuale ale acesteia. În consecință, managerii au decis că este necesară implementarea unui pachet integrat de soluții software care să acopere toate componentele afacerii. Astfel, au ales sistemele de la Senior Software, respectiv  ERP - pentru managementul resurselor companiei, SFA - pentru automatizarea activităților agenților de vânzări, WMS - pentru managementul depozitelor și Business Intelligence - pentru analiză și raportare avansată. Unul dintre motivele pentru care managerii SamMills Distribution au decis să colaboreze cu Senior Software a fost feedback-ul pozitiv primit din piață.

În cadrul SamMills Distribution soluția SeniorERP va facilita, printre altele, transferul de date în timp real datorită modului său de lucru online. De asemenea, procesul de vânzare va fi îmbunătățit, prin integrarea acesteia cu aplicația mobilă SeniorSFA - care va oferi un control mai bun asupra activității agenților de vânzări. SeniorWMS va permite o gestionare corectă a mărfurilor din depozit, eliminarea erorilor apărute în procesul de pregătire a comenzilor și numai. În final, cu SeniorVisualBI – soluția Business Intelligence dezvoltată pe platforma Tableau Software, lider mondial în analiza datelor, managerii companiei vor coordona mai bine afacerea și vor putea monitoriza în timp real anumite aspecte care să îi ajute să ia decizii rapide, sigure și corecte.            

Compania SamMills Distribution a fost înființată în anul 1994 în Satu Mare și  face parte din grupul SamMills – liderul pieței de morărit, care a reușit să dezvolte o gamă largă de produse fără gluten, distribuite în peste 50 de țări din întreaga lume.

Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Un nou val de atacuri informatice țintește instituții de stat din România. Atacatorii vor să instaleze pe calculatoare amenințări pentru spionaj

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o campanie de e-mail-uri înșelătoare trimise în numele unor organizații precum Poșta Română, Banca Transilvania, DHL, Balcan Express Curier sau GLS și care instalează amenințări de spionaj pe calculatorul infectat.

Citește tot arrow_forward