SAP oferă soluții de analiză, raportare și baze de date pentru ONG-urile din România, în parteneriat cu TechSoup

02 iunie 2014

SAP AG (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii și tehnologii software de business, în parteneriat cu TechSoup România, oferă începând cu această lună soluții de raportare și analiză de tipul business intelligence și aplicații pentru baze de date pentru organizațiile neguvernamentale locale.

SAP AG (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii și tehnologii software de business, în parteneriat cu TechSoup România, oferă începând cu această lună soluții de raportare și analiză de tipul business intelligence și aplicații pentru baze de date pentru organizațiile neguvernamentale locale.

ONG-urile din România pot beneficia acum de rapoarte de activitate detalitate, care să includă grafice animate, diagrame și fișiere video, precum și de analize detaliate asupra activității desfășurate, soluțiile SAP de business intelligence putând crește performanța organizației, prin îmbunătățirea fluxului de decizii și fundamentarea lor pe date și informații actualizate în timp real.

„Noi credem în facilitarea accesului la soluții de software profesionale pentru ONG-urile din România: suntem convinși că acest lucru va economisi timp și resurse importante pentru misiunea oricărei organizații, ajutând-o să își facă treaba mai bine. Ne bucurăm că SAP se alătură partenerilor furnizori de produse software profesionale pe care le punem la dispoziție organizațiilor neguvernamentale din România”, a declarat Radu Moțoc, Director Executiv al TechSoup România.

Cu ajutorul soluțiilor SAP, reprezentanții ONG-urilor pot monitoriza activ performanța, procesele interne și tendințele de dezvoltare ale organizației, prin crearea de rapoarte care au în spate date actualizate ale organizației, fără a fi necesară asistență IT. Mai mult, aceștia pot prelucra, vizualiza și transmite mai departe date sub formă de grafice sau alte forme de prezentare către membrii, voluntarii sau publicul organizației.

„Obiectivul asumat de SAP la nivel global este acela de a transforma societatea cu ajutorul aplicațiilor software. Ne implicăm activ în dezvoltarea mediului de business, însă acest parteneriat are menirea de a face accesibile soluțiile noastre și organizațiilor neguvernamentale care, prin activitățile diverse pe care le întreprind, pot contribui semnificativ la schimbarea mentalităților și a societății în bine”, a declarat Valentin Tomșa, directorul general SAP România. 

ONG-urile eligibile înregistrate în cadrul TechSoup Româniapot comanda astfel trei soluții SAP disponibile prin intermediul acestui program, respectiv Crystal Reports 2011, Crystal Dashboard Design 2011 și SAP Lumira, pe această pagină: produse SAP pentru ONG-uri.

Valoarea de piață a soluțiilor SAP disponibile în cadrul programului este cuprinsă între 500 și 2.500 USD, ele fiind însă disponibile ONG-urilor în schimbul unei taxe de procesare a donației de până la 10% din valoarea de piață a produsului solicitat.

Orice organizație neguvernamentală din România poate să aplice pentru programul TechSoup și să își verifice astfel eligibilitatea pentru programele companiilor partenere din România - Adobe, Bitdefender, Cisco, Microsoft, SAP și Symantec: www.techsoup.ro/join. În plus, organizațiile înscrise în programul Techsoup au acces și la cursuri și traininguri online despre tehnologie, de la utilizarea serviciilor cloud până la online marketing și comunicare online pentru ONG-uri.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

În 2018, Gaza Cybergang, despre care se știe acum că este formată din mai multe grupuri, cu grade diferite de complexitate, a lansat o operațiune de spionaj cibernetic ce vizează persoane și organizații cu un interes politic în Orientul Mijlociu.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP

Companiile de distributie au nevoi specifice care pot fi rezolvate rapid si consistent cu ajutorul sistemului SocrateERP pentru distributie. Solutia va permite sa mentieti controlul asupra afacerii de distributie si va ofera parghiile necesare pentru a creste compania si a-i maximiza rezultatele.

Citește tot arrow_forward