SARKK, distribuitor de produse Tommy Hilfiger, va implementa Entersoft în 37 de magazine

26 septembrie 2018

Compania SARKK, distribuitor regional de produse fashion de la branduri internaționale precum Tommy Hilfiger, a ales să își dezvolte activitatea în următorii ani cu ajutorul platformei Entersoft Business Suite, atât în România, cât și în alte țări din regiune.

SARKK, distribuitor de produse Tommy Hilfiger, va implementa Entersoft în 37 de magazine

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul exclusiv de a distribui branduri precum Tommy Hilfiger în Grecia, Cipru, Romania, Bulgaria, Albania, Macedonia și Moldova. Produsele sunt disponibile în magazinele TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet dar și într-o rețea extinsă de puncte de vânzare selectate.

Urmărind întotdeauna o creștere sănătoasă, SARKK este una dintre cele mai solide companii din domeniu, la nivel regional. În ultimul timp, SARKK a investit constant în noi tehnologii, lansând deja primul showroom digital din regiune pentru marca Tommy Hilfiger. După o perioadă de cercetare și evaluare a pieței sistemelor software pentru business, compania a ales platforma Entersoft Business Suite (pentru soluțiile ERP, Retail & Mobile). Astfel, SARKK va putea utiliza un sistem informatic integrat care să ajute la creșterea eficienței întregii afaceri pe termen lung.

Platforma Entersoft Business Suite va susține întreaga activitate a  companiei SARKK, de la gestionarea și optimizarea proceselor interne de control și decizie, până la îmbunătățirea eficienței organizației, dar și a experienței de cumpărare pentru clienții magazinelor. În plus, un puternic sistem de raportare oferă informații-cheie echipei de management, în urma analizării indicatorilor financiari de la nivelul întregii companii.

Entersoft Business Suite va fi implementată în România, Grecia, Bulgaria și Cipru, în rețeaua SARKK ce include 37 de magazine.

Entersoft Romania

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Re...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward