SAS GRUP - ce înseamnă să alegi un sistem de monitorizare GPS de calitate?

28 august 2019

Ce înseamnă un sistem de monitorizare GPS bun? Ce caracteristici are? Cum se comportă? Cine îmi poate furniza un asemenea sistem? Acestea sunt cele mai frecvente întrebări ale companiilor cu flote auto proprii. Răspunsul vine din partea SAS Grup.

SAS GRUP - ce înseamnă să alegi un sistem de monitorizare GPS de calitate?

SAS Grup este primul producător de soluții de monitorizare si localizare GPS din România. De 17 ani reușește să satisfacă nevoile sutelor de clienți prin serviciile de management al flotei auto, în special prin rentabilizarea costurilor.

Ce avantaje au clienții noștri?

Odată intrați in familia SAS Grup, clienții beneficiază de un program de consultanță gratuit, cu mai multe sesiuni de training anuale sau semestriale, pentru a învăța corect și concret cum se utilizează sistemul GPS instalat.

Aplicația web dezvoltată de către experții SAS Grup este rapida, sigură, completă și foarte ușor de folosit. Folosind tehnologia OLAP, toate informațiile sunt procesate chiar și înainte de solicitarea clienților, pentru a fi pregătite pentru livrarea de rapoarte.

Aplicație personalizabilă

Soluțiile puse la dispoziție de către SAS Grup sunt personalizabile. Pornirea se face de la soluția de bază iar de acolo se pot adăuga facilități software sau hardware, pentru ca în final, orice solicitare să aducă un rezultat perfect.

Eficientizarea costurilor

Serviciile de monitorizare a flotei auto te ajută să eficientizezi costurile, să faci economie de timp, să monitorizezi orice rută, staționare sau consumul de combustibil, așa cum poate să fie confirmat de către clienții noștri.

Ce spun clienții

Ca și exemplu, Boromir, una dintre cele mai mari companii de panificație din România, a ales să fie clientul nostru și ne recomandă ca fiind oameni de încredere. De la ei am aflat că utilizarea sistemului nostru de monitorizare auto, a adus companiei Boromir o scădere a costurilor legate de parcul auto, i-a ajutat să gestioneze eficient mijloacele auto și să facă o diagnoză corectă a acestora.

ALD Automotive a ales, de asemenea, să lucreze cu noi. Pe ei îi mulțumește calitatea serviciilor oferite de SAS Grup, rapiditatea de răspuns a aplicației precum și faptul că este foarte ușor de utilizat. Pentru ALD Automotive, soluția propusă de noi este considerată ca fiind optimă și la un preț decent.

Ambient apreciază calitatea serviciilor post-vânzare. Pentru cei de la Ambient, faptul că SAS Grup oferă consultanță, servicii de mentenanță și chiar training-uri este extrem de important. Acest lucru îi motivează să aibă încredere în continuare în serviciile noastre și să rămână alături de noi ca și client de încredere.

SAS GRUP

Compania SAS GRUP este un jucător major pe piața de management de flotă auto din România. Este primul producător de sisteme GPS din România și de mai bine de un deceniu se află printre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare auto din București.Folosind tehnologie de ultimă oră, oferim soluții c...

Ai nevoie de ajutor în alegerea unei aplicații software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce își doresc managerii de transport?

La această întrebare găsim destul de multe răspunsuri. Un manager de transport are ca și atribuții principale planificarea, organizarea și coordonarea întregii activități de transport. Aceasta înseamnă că trebuie să fie mereu pregătiți. În ajutorul lor vin programele de monitorizare a flotei auto și sistemele de localizare GPS care transmit informațiile &icir...

Citește tot arrow_forward

Bitdefender: O vulnerabilitate severă în procesoare Intel permite sustragerea datelor utilizatorilor

Noua vulnerabilitate exploatează carențe critice în modul de funcționare a procesoarelor moderne și este imposibil de reparat de către producător.

Citește tot arrow_forward

Atacurile de phishing care vizează utilizatorii de Mac și iOS au crescut cu 9%, ajungând la 1,6 milioane, în mai puțin de un an

Numărul de atacuri de phishing care îi vizează pe utilizatorii de computere Mac și dispozitive mobile iOS, precum și de servicii web asociate pentru a-i atrage în scheme frauduloase a ajuns la 1,6 milioane în prima jumătate a anului 2019. Această cifră este cu aproximativ 9% mai mare decât atacurile de pe parcursul întregului an 2018. Numărul din ce în c...

Citește tot arrow_forward