Select Soft: Programe Soft pentru afacerea dumneavoastra

08 august 2013

Utilizarea unui program software dedicat afacerii dumneavoastra poate usura munca depusa si poate fluidiza si optimiza performantele inregistrate. Utilizarea unui calculator, sau a unei retele de calculatoare a devenit o necesitate fie ca vorbim despre afaceri restranse sau afaceri ce isi desfasoara activitatea in mai multe locatii din tara sau strainatate.

Select Soft: Programe Soft pentru afacerea dumneavoastra

Utilizarea unui program software dedicat afacerii dumneavoastra poate usura munca depusa si poate fluidiza si optimiza performantele inregistrate. Utilizarea unui calculator, sau a unei retele de calculatoare a devenit o necesitate fie ca vorbim despre afaceri restranse sau afaceri ce isi desfasoara activitatea in mai multe locatii din tara sau strainatate. Beneficiile introduse de o retea de calculatoare precum si de programele instalate si utilizate de personalul companiilor sunt numeroase, fiecare aspect imbunatatind nivelul de lucru si sporind increderea si loialitatea personalului angajat. Desigur toate aceste elemente impreunate nu participa decat la cresterea profitului si imbunatatirea imaginii firmei dumneavoastra.
Select Soft: Programe Soft pentru afacerea dumneavoastra

Select Soft este o companie a carei activitate este reprezentata de dezvoltarea de noi platforme software pentru diverse firme interesate. In principiu, Select Soft produce si comercializeaza produse software inovative in special din domeniul economic, accentul fiind pus in primul rand pe calitate. Personalul companiei detine o vasta experienta in domeniul programarii din diverse domenii de activitate, iar baza programelor soft create este reprezentata de tehnologia client-server si servere de baze de date (MS-SQL Server).

Dupa cum am mentionat, Select soft furnizeaza platforme software pentru domeniul economic, domeniu in care aceste programe sunt mai mult decat necesare, am putea spune chiar indispensabile.

Select Soft ofera o gama de programe potentialilor clienti, dintre care enumeram:

1. GestSEL – Stocuri: aceasta aplicatie permite cu usurinta introducerea receptiilor de marfa, emiterea facturilor, evidenta stocului.

2. GestSEL - Bar-Restaurant: aceasta platforma se adreseaza localurilor publice precum baruri, cafenele restaurante, fast-fooduri si asa mai departe. Aplicatia poate fi folosita pentru preluarea comenzilor pe ecrane de tip touchscreen (sau normale) si emiterea notelor de plata si a bonurilor fiscale precum si evidenta stocului.

3. GestSEL - POS Magazin: acest program software se adreseaza in principal firmelor din domeniul comertului cu amanuntul. Aplicatia presupune un sistem de gestiune util si necesar pentru inregistrarea aprovizionarilor, vanzarilor si incasarilor.

4. GestSEL - Service Auto: dupa cum va puteti da seama din numele aplicatiei, platforma este destinata service-urilor auto. Prin intermediul acestui program se pot realiza cu usurinta si rapid operatii ca: deschiderea comenzii, receptia masinii si stabilirea avariilor, emiterea proceselor verbale de custodie, introducerea pieselor si materialelor necesare in deviz, introducerea manoperei pe echipe in deviz, emiterea devizului final, emiterea facturii sau a bonului fiscal si multe altele.

Acestea sunt aplicatiile software create si oferite de personalul Select Soft. Fiecare aplicatie poate fi descarcata / downloadata sub o versiune demo (demonstrativa) pentru a testa caracteristicile si utilitatea programului in cauza. Pentru a beneficia de versiunea demonstrativa trebuie sa luati legatura cu un reprezentant Select Soft care o sa va instaleze aplicatia pe calculatorul dumneavoastra (prin deplasarea la sediul firmei sau prin utilizarea unei conexiuni internet). Apoi, daca sunteti multumiti de performantele oferite de platforma soft solicitata puteti cumpara varianta full a programului.

Select Soft ofera asistenta tehnica si ajutor in utilizarea programelor comercializate. Nu va faceti griji fiecare aplicatie dispune de o interfata cu utilizatorul simpla de utilizat care va oferi un mediu de acces intuitiv, astfel programele pot fi folosite de orice persoana, indiferent de abilitatile practice avute. Pentru detalii suplimentare accesati site-ul oficial Select Soft sau utilizati datele de contact de mai jos.

Select Soft, contact:

Email: [email protected]
Web: www.selectsoft.ro
Tel: 0740 914 066
Tel/Fax: 0362 819 340

Datele firmei:
SC Selectsoft SRL
CUI: RO 23656447
Reg. Com.: J24/669/2008
Adresa: Loc. Baia Mare, Str. Avram Iancu nr. 16
Banca: Transilvania Suc. Baia Mare
Cont IBAN: RO93 BTRL 0250 1202 L431 45XX

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward