Senior Software anunță creșterea cu 90% a cifrei de afaceri în 2014

24 februarie 2015

Senior Software a înregistrat în 2014 o creștere a cifrei de afaceri cu 90% față de anul anterior. Pe parcursul aceluiași an compania și-a extins echipa cu 30%, a realizat prima implementare a soluției ERP în Ungaria, a deschis un nou punct de lucru la Cluj și și-a diversificat portofoliul de soluții. 

Senior Software a înregistrat în 2014 o creștere a cifrei de afaceri cu 90% față de anul anterior. Pe parcursul aceluiași an compania și-a extins echipa cu 30%, a realizat prima implementare a soluției ERP în Ungaria, a deschis un nou punct de lucru la Cluj și și-a diversificat portofoliul de soluții. 

Senior Software anunță o creștere cu 90% a cifrei de afaceri în 2014, față de anul precedent. În prezent, echipa Senior Software numără peste 80 de angajați, numărul acestora fiind cu 30% mai mare față de 2013. Fie că vorbim de specialiști cu experiență în domeniu sau de tineri aflați la început de carieră, aceștia au găsit la Senior Software un mediu propice pentru dezvoltarea profesională.

“În 2014 am reușit să atingem o cifră de afaceri de peste 15 milioane lei, rezultat obținut ca urmare a eforturilor susținute de până acum. De peste 11 ani investim constant în produse, în relația cu clienții, în extinderea prezenței naționale și internaționale, în organizarea internă și în echipă. În ultima perioadă ni s-a alăturat o serie de specialiști cu vechime în piață, dornici să participe la dezvoltarea companiei pe zone noi de activitate, atrași de spiritul antreprenorial care ne caracterizează. Acordam libertate de acțiune si sprijin persoanelor care au inițiativă și doresc să-și pună în practică ideile proprii și experiența dobândită. 

Senior Software a devenit astfel un brand care reprezintă garanția calității produselor și a serviciilor oferite, ceea ce ne obligă să creștem standardele de calitate de la an la an, în paralel cu gestionarea dezvoltării companiei. Acest lucru este o provocare personală și, în același timp, o trăsătură definitorie a culturii noastre organizaționale.”, a declarat domnul Daniel Toma, Director General Senior Software.

În 2014 Senior Software a reușit, între altele:

  • Deschiderea celui de-al doilea punct de lucru, la Cluj. Pe această cale compania își dorește să fie mai aproape de clienții din această zonă, prin intermediul unei echipe de consultanți din departamente dedicate clienților.
  • Lansarea celei mai noi versiuni a sistemului SeniorERP în limba maghiară și implementarea acesteia la primul client din Ungaria.
  • Extinderea suitei SCM cu soluțiile TMS – pentru optimizarea rutelor de transport și LVS - dedicată companiilor cu activități logistice complexe, de la Mantis Informatics - lider în domeniul furnizării de sisteme informatice și consultanță pentru logistică din sud-estul Europei.
  • De asemenea, portofoliul de clienți al companiei s-a extins, iar printre cei care au implementat soluțiile Senior Software în anul 2014 se numără și: YLI - importator și distribuitor de sisteme și subansamble pentru control acces și securitate cu sedii în Cluj-Napoca și Budapesta, Sano Vita – unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de produse vegetariene, cu o cifră de afaceri de peste 53 mil RON în 2013, Coriolan Distributie, important distribuitor de produse cosmetice și detergenți, cu o cifră de afaceri de aproximativ 35 mil. RON în 2013,Bico Industries - producător de polistiren expandat, colțare, dibluri pentru polistiren și plasă de armare, cu o cifră de afaceri de 42 mil. RON în 2013.

“Ca urmare a prezentărilor făcute de către principalii furnizori de software de pe piață am constatat că soluțiile Senior Software acoperă necesitățile și cerințele societății. Funcționalitatea acestora este remarcabilă, dat fiind timpul relativ scurt avut la dispoziție pentru implementare, dovadă a faptului că echipa și-a atins obiectivele și a reușit să se facă înțeleasă de toate compartimentele funcționale ale SC Bico Industries SRL. Abordarea Senior Software a fost una onestă, iar la bugetul alocat a oferit maximul de elemente (module și aplicații) înglobate în produsul final.”, a declarat domnul Cătălin Țîrlea, Director Executiv Bico Industries.

Având în vedere numărul tot mai mare de companii care aleg să își gestioneze afacerile cu sistemele informatice oferite de Senior Software, compania are în vedere în 2015 extinderea echipei în toate cele 3 puncte de lucru. Cei interesați să se alăture echipei pot vedea job-urile disponibile și pot aplica aici: http://www.seniorsoftware.ro/cariere/

Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software

Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi....

Citește tot arrow_forward

Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

Producatorul de branzeturi Mirdatod Prod a reusit sa-si imbunatateasca procesele din fabrica, implementand solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI. Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi gestioneaza mult mai eficient resursele si obtine rapid rapoartele si analizele financiare necesare.

Citește tot arrow_forward

Aplicația software din spatele succesului Amazon. Ce tip de aplicație a dezvoltat retailerul?

Lider al unei industrii cu o dinamică peste medie, Amazon s-a poziționat ca fiind un one-stop-shop preferat de milioane de clienți loiali din toată lumea.

Citește tot arrow_forward