Senior Software anunță creșterea cu 90% a cifrei de afaceri în 2014

24 Feb 2015

Senior Software a înregistrat în 2014 o creștere a cifrei de afaceri cu 90% față de anul anterior. Pe parcursul aceluiași an compania și-a extins echipa cu 30%, a realizat prima implementare a soluției ERP în Ungaria, a deschis un nou punct de lucru la Cluj și și-a diversificat portofoliul de soluții. 

Senior Software anunță creșterea cu 90% a cifrei de afaceri în 2014

Senior Software a înregistrat în 2014 o creștere a cifrei de afaceri cu 90% față de anul anterior. Pe parcursul aceluiași an compania și-a extins echipa cu 30%, a realizat prima implementare a soluției ERP în Ungaria, a deschis un nou punct de lucru la Cluj și și-a diversificat portofoliul de soluții. 

Senior Software anunță o creștere cu 90% a cifrei de afaceri în 2014, față de anul precedent. În prezent, echipa Senior Software numără peste 80 de angajați, numărul acestora fiind cu 30% mai mare față de 2013. Fie că vorbim de specialiști cu experiență în domeniu sau de tineri aflați la început de carieră, aceștia au găsit la Senior Software un mediu propice pentru dezvoltarea profesională.

“În 2014 am reușit să atingem o cifră de afaceri de peste 15 milioane lei, rezultat obținut ca urmare a eforturilor susținute de până acum. De peste 11 ani investim constant în produse, în relația cu clienții, în extinderea prezenței naționale și internaționale, în organizarea internă și în echipă. În ultima perioadă ni s-a alăturat o serie de specialiști cu vechime în piață, dornici să participe la dezvoltarea companiei pe zone noi de activitate, atrași de spiritul antreprenorial care ne caracterizează. Acordam libertate de acțiune si sprijin persoanelor care au inițiativă și doresc să-și pună în practică ideile proprii și experiența dobândită. 

Senior Software a devenit astfel un brand care reprezintă garanția calității produselor și a serviciilor oferite, ceea ce ne obligă să creștem standardele de calitate de la an la an, în paralel cu gestionarea dezvoltării companiei. Acest lucru este o provocare personală și, în același timp, o trăsătură definitorie a culturii noastre organizaționale.”, a declarat domnul Daniel Toma, Director General Senior Software.

În 2014 Senior Software a reușit, între altele:

“Ca urmare a prezentărilor făcute de către principalii furnizori de software de pe piață am constatat că soluțiile Senior Software acoperă necesitățile și cerințele societății. Funcționalitatea acestora este remarcabilă, dat fiind timpul relativ scurt avut la dispoziție pentru implementare, dovadă a faptului că echipa și-a atins obiectivele și a reușit să se facă înțeleasă de toate compartimentele funcționale ale SC Bico Industries SRL. Abordarea Senior Software a fost una onestă, iar la bugetul alocat a oferit maximul de elemente (module și aplicații) înglobate în produsul final.”, a declarat domnul Cătălin Țîrlea, Director Executiv Bico Industries.

Având în vedere numărul tot mai mare de companii care aleg să își gestioneze afacerile cu sistemele informatice oferite de Senior Software, compania are în vedere în 2015 extinderea echipei în toate cele 3 puncte de lucru. Cei interesați să se alăture echipei pot vedea job-urile disponibile și pot aplica aici: http://www.seniorsoftware.ro/cariere/

Senior Software este furnizor și dezvoltator de sisteme software performante pentru managementul integrat al afacerilor. Fondată în 2003, compania a realizat peste 500 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii. Senior Software implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în 5 locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași, Timișoara), cu o echipă formată din circa 200 de angajați.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul
Softlead

Aplicația software Vaunt introduce modulul de evaluare gratuită a prețului apartamentelor

VAUNT, platforma de management al vânzărilor dedicată sectorului rezidențial, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clienții cumpărători au acces la date în timp real despre valoarea în piață a...

Citește articolul