Singular Retail System vine si in Mega Mall Bucuresti.

04 iunie 2015

Bine-cunoscut și iubit de milioane de oameni din întreaga lume, brandul Marks & Spencer oferă un segment fashion de înaltă calitate, preparate premiate și articole pentru casă pline de stil și eleganță. Magazinele Marks & Spencer folosesc Singular Retail System - Sistem Informatic Integrat pentru Magazinul Modern Endetail.

 Singular Retail System vine si in Mega Mall Bucuresti.

Bine-cunoscut și iubit de milioane de oameni din întreaga lume, brandul Marks & Spencer oferă un segment fashion de înaltă calitate, preparate premiate și articole pentru casă pline de stil și eleganță. Incepand cu 14 Mai bucurestenii vor beneficia de o nouă experiență a shoppingului si de o premiera pe piata de retail din Romania: deschiderea primului magazin Marks & Spencer Food in Mega Mall.

Conceptul se adreseaza celor care vor sa aiba un stil de viata sanatos, fara a renunta la placerea gustului. Magazinele Marks & Spencer folosesc Singular Retail System - Sistem Informatic Integrat pentru Magazinul Modern Endetail.

Un singur produs modular potrivit pentru aproapte toate mediile retail

Proiectat pentru a oferi un instrument de încredere pentru acces uşor la informaţii, combinat cu uşurinţa transferului de date şi o extraordinară flexibilitate şi funcţionalitate, SRS garantează îmbunătăţirea rapidă a situaţiei vânzărilor precum şi gestionarea eficientă şi automatizarea tuturor operaţiilor şi funcţiunilor interne ale magazinelor, în cele mai diverse şi dificile situaţii. Pe de alta parte, fiind un sistem modern, modular si cu o arhitectura deschisa, SRS poate fi customizat astfel incat sa acopere la cerere nevoile specializate ale unei intreprinderi mari de retail, mai ales cele avansate si complexe precum scheme si politici de loialitate clienti.

Prin prezenta sa in toate centrele comerciale si acum si in Mega Mall, si etaland o gama de referinte operationale impecabile in mii de instalari, SRS isi demonstreaza fara incetare nivelul de angajament al dezvoltatorului sau.

Într-un cuvant...

In cadrul mediului comercial retail atat de competitiv astazi, Singular Retail System si-a consolidat pozitia de instrument indispensabil si factor cheie in atingerea celor mai provocatoare si indraznete teluri si targeturi business.

SingularLogic Romania

...a fost înfiinţata in Bucureşti in 1999 ca subsidara a Singular Software, astăzi SINGULARLOGIC. In saisprezece ani de existenta, SingularLogic a dovedit ca a devenit un partener de încredere IT al multor societati comerciale, oferind soluţii informatice de tip ERP (Enterprise Resources Planning), soluţii de Retail, Bi, CRM, integ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward