Sistem de gestiune profesional folosit de peste 900 companii din România

25 mai 2018

Transart, unul dintre cei mai dinamici și experimentați furnizori naționali de soluții integrate pentru managementul afacerilor celebrează 23 de ani de când Neomanager a debutat pe piața din România. Fiind una dintre primele aplicații native Windows, Neomanager s-a impus ca sistem integrat de gestiune a afacerilor datorită „motorului” performant de gestiune comercială și a sistemului de raportare extrem de flexibil.

Sistem de gestiune profesional folosit  de peste 900 companii din România

Apreciat de clienți pentru exactitatea și claritatea adusă în ce privește stocurile și rulajele de marfă, Neomanager continuă să fie alegerea preferată pentru afacerile de comerț și distribuție. Sistemul a evoluat în tot acest timp, atât funcțional cât și tehnologic, acoperind astăzi toate nevoile de bază  ale unei companii mici și mijlocii din Romania, inclusiv adaptările legislative din contabilitate și salarizare.

Expertiza acumulată în timp de echipele de dezvoltare și consultanță Transart împreună cu îmbunătățirile constante ale funcționalităților din aplicație sunt fundamentul pentru care în prezent nu mai puțin de 900 de companii care cumulează peste 7000 de utilizatori de Neomanager, folosesc zilnic, cu încredere, programul de gestiune stocuri dezvoltat de Transart.

Neomanager a apărut în 1995, înainte cu 2 ani de înființarea firmei Transart și a fost dezvoltat cu scopul de a oferi mediului de afaceri din România o fundație solidă pe care să se poată dezvolta cât mai mult. Chiar dacă au trecut 23 de ani de când am făcut primii pași în această direcție, noi rămânem dedicați misiunii noastre de a ajuta antreprenorii să își conducă mai bine operațiunile de business și afacerea, oferindu-le un instrument stabil, sigur, rapid și performant pe care se pot baza pe termen lung.”-- a declarat Marius IURIAN, Managing Partner TRANSART.

Clienții care folosesc aplicația de gestiune Neomanager fac parte în general din diverse industrii precum: bunuri de larg consum (FMCG), distribuție, Farma, materiale de construcții, IT hardware, Telecom, electronice și electrocasnice, birotică și papetărie, carne, panificație, lactate, vinificație, piese și accesorii auto, echipamente, scule, utilaje profesionale, textile, îmbrăcăminte, încălțăminte, echipament sportiv, servicii, contabilitate sau utilități.

După ce am analizat mai multe prezentări și oferte am ales Neomanager fiindcă aplicația are un raport calitate/preț bun și opțiuni avansate pe care nu le-am văzut la alți furnizori de software de business. Am reușit să integrăm cu ușurință sistemul de gestiune Transart cu Marketplace-ul Emag și cu noua noastră platformă de B2B. Totodată, mi-a plăcut faptul că am libertatea de a crea șabloane pentru rapoarte personalizate, astfel încât să pot vedea lucrurile care mă interesează precum rapoartele referitoare la diferite brand-uri din portofoliu sau cele despre vânzări cumulate pe diferite produse..”-- Alexandru TOMA, Administrator Soliton Computers.

Dintre clienții care au implementat soft-ul de gestiune Neomanager amintim: Soliton Computers, Top Tools, Mobexpert, One IT, Docom Electronic, UDP Papetărie, Dental Focus, Vinex Murfatlar, ChemSol Group, Medical Devices, Braldico, Agora Electronik (Sound Studio), Charme Cosmetics, Redis C.O., E-TWOW Electric Mobility, Baroque Books & Arts SRL, Ted Shoes, Auto Valmar, Best Horeca Distribution, Professional Horeca, Prosonic, Valybia, Tobacco Trading International, Prodalcom, Agritehnica Service, Radical Group, Belarus Tractor, Geneza, Com Service, Dynamic Selling Grup, Agro Ardeal, Helvetica Distribution, Okapi Electronics, Opticon, Oursson Appliance, Royal German Fish & Seafood, Sintezis Birotică, Sprint Pharma.

Despre Transart

Cu o experiență de peste 21 de ani în domeniul dezvoltării de software pentru afaceri și un portofoliu care cuprinde în prezent peste 1.300 de clienți, TRANSART este unul dintre puținii furnizori români de software de gestiune care acoperă în mod semnificativ principalele nevoi ale afacerilor de comerț, de import și de distribuție cu o suită de aplicații profesionale proprii.

Suita de aplicații software a companiei TRANSART include soluții ERP, SFA, BI și WMS adaptate pentru a aduce plusvaloare și beneficii pentru fiecare client. În plus, HERMES SFA& Retail Execution, care este o soluție dedicată automatizării activității de vânzări și a activităților de merchandising, este liderul pieței de automatizare a vânzărilor din România.

TRANSART are 18 ani de experiență în Business Intelligence și parteneriate cu Tableau, Qlik și Microsoft, liderii mondiali în acest domeniu. TRANSART creează mijloacele prin care fiecare manager sau angajat poate descoperi detalii semnificative despre business. Pe baza sistemelor dezvoltate de TRANSART, oamenii pot analiza, previziona și lua rapid decizii pe baza datelor corecte, astfel încât să aducă mai multă valoare organizației lor și să susțină o dezvoltare puternică și coerentă a operațiunilor de business.

Transart - The Business Software Company

#1 în Romania pe SFA – aplicații mobile pentru forța de vânzari și merchandising. Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru afaceri. Dispunand de o gamă completă de aplicații profesionale proprii  - B-Org ERP, HERMES SFA, BI Adviser și Warehouse Manager, Transart propune un sistem stabil, verif...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Cum poate ajuta SAP companiile care înregistrează scăderi?

Ce este SAP și cum poate ajuta companiile în perioadele de criză?

Citește tot arrow_forward