SIVECO România lansează o nouă versiune a aplicației INOVAGRIA Meteo

27 februarie 2018

Disponibilă acum și pe dispozitivele iOS, aplicația aduce facilități noi pentru toți fermierii, într-un design prietenos și foarte ușor de folosit
 SIVECO România lansează o nouă versiune a aplicației INOVAGRIA Meteo

SIVECO România lansează o nouă versiune a aplicației INOVAGRIA Meteo, atât pe Android, cât și pe iOS, cu noi facilități dedicate managementului fenomenelor meteo și agrometeo din România.

 • Recomandări Pulverizare - pe baza analizei parametrilor meteorologici, venim în ajutorul fermierilor cu recomandări la nivel de oră pentru următoarele 3 zile, privind efectuarea tratamentelor prin pulverizare.

Datele meteo în timp real sunt disponibile GRATUIT, fără a fi necesară crearea unui cont sau achiziția unui abonament!

Utilizatorii aplicației INOVAGRIA Meteo vor avea acces, oriunde și oricând, la o serie de date meteo și agrometeo importante, precum:

 • parametri meteorologici măsurați din oră în oră pentru fiecare stație meteo și agrometeo a Administrației Naționale de Meteorologie
 • prognoza meteo specializată pentru următoarele 24 de ore și pe 3 zile, pentru orice locație din România
 • temperatura aerului și a solului, dar și minima și maxima zilei
 • vizibilitate și presiune atmosferică
 • viteza, direcția vântului și rafala maximă a vântului
 • cantitatea de precipitații, umiditatea aerului și a solului
 • avertizări generale și imediate de vreme severă la nivel de localitate și regiune
 • fenomene de risc
 • recomandări de pulverizare - condiții de efectuare tratamente
 • rezerva de apă din sol pentru cultura de grâu și porumb
 • buletin agrometeorologic
 • istoric meteo și agrometeorologic pentru fiecare stație meteo
 • Widget pentru dispozitivele Android.

“Vremea ridică probleme deosebite pentru culturile agricole, iar fermierii trebuie să fie în permanență la curent cu sfaturile, recomandările și avertizările experților în meteorologie. Utilizând aplicația noastră, fermierii pot avea acces direct pe telefon la cele mai recente date meteo, primesc notificări cu avertizările de vreme severă, iar prognoza pe trei zile îi ajută să ia măsurile necesare astfel încât să fie evitate eventualele pericole pentru producția agricolă", declară Gabriel Lospa, Director Departament eAgriculture SIVECO România.

Situații meteo complicate ajung acum, din timp, pe orice dispozitiv Android și iOS
Aplicația este disponibilă pentru descărcare pe Google Play Store și Apple App Store și poate fi testată gratuit timp de 30 de zile.

INOVAGRIA Meteo este parte integrantă din aplicația INOVAGRIA, o platformă tehnologică dedicată managementului performant al fermelor dezvoltată de Departamentul eAgriculture din cadrul SIVECO România și lansată în 2016. Cu ajutorul aplicației INOVAGRIA procesele agricole și zootehnice sunt mai ușor de monitorizat și de gestionat, ceea ce conduce la performanțe ridicate.

Pentru mai multe detalii puteți accesa www.inovagria.ro.

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări ...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

ERP – 15 Motive pentru care trebuie să achiziționezi un astfel de sistem

Sistemele de gestiune informatică de tip ERP devin din ce în ce mai mult o necesitate obiectivă pentru firmele mici și mijlocii din România. Desigiur, decizia de implementare a unui asemenea sistem în cadrul organizațiilor care nu sunt deprinse cu o cultură informatică vastă, presupune multe întrebări și incertitudini la nivelul conducerii organizației. Există o ...

Citește tot arrow_forward

Cum poate ajuta SAP companiile care înregistrează scăderi?

Ce este SAP și cum poate ajuta companiile în perioadele de criză?

Citește tot arrow_forward