Snap Inc. a achiziționat compania de ad tech Flite

21 decembrie 2016

Snap Inc., compania care deține aplicația Snapchat, a achiziționat compania de tehnologie publicitară Flite.

Snap Inc. a achiziționat compania de ad tech Flite

Snap Inc., compania care deține aplicația Snapchat, a achiziționat compania de tehnologie publicitară Flite.

Conform Recode, deși această decizie sau suma alocată nu au fost făcute publice, sursele spun că relația dintre Snap și Flite se bazează, mai degrabă, pe o achiziție a echipei și a creației în sine, decât pe una de tehnologie. Produsele publicitare marca Flite se concentrează, în primul rând, pe creare de conținut, prin instrumente care să realizeze publicitate digitală captivantă, precum anunțuri video de 360° sau verticale, optimizate pentru dispozitivele mobile. Snapchat, aplicația care a adus o contribuție majoră la notorietatea și utilizarea anunțurilor video verticale, susține că acest tip de conținut are o rată de vizualizare de până la 9 ori mai mare decât acela orizontal.

În 2016, Snap a decis să se extindă, în special în aria tehnologiei publicitare. În acest sens, compania a început demersurile pentru un IPO (Initial Public Offering – prima acțiune de furnizare publică a stocurilor unei companii private), care va apărea, cel mai probabil, în luna martie a anului următor. De asemenea, în această toamnă, compania a făcut public un API pentru ad-uri propriu, care să le permită marketerilor automatizarea achiziției de anunțuri publicitare, prin utilizarea unor algoritmi de licitație.  

Snap este pe cale să depășească profitul de 350 de milioane de dolari pe care și-l propusese pentru 2016, iar unii dintre investitori consideră că, în 2017, ea va ajunge un business de 1 miliard de dolari – aproape triplu față de vânzările pe care compania le-a avut în acest an. Automatizarea vânzărilor prin tehnologia pentru advertising și suportul de învățare oferit publicitarilor în crearea anunțurilor folosind Snapchat vor face, mai mult ca sigur, parte din această evoluție.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward